Duhovna glazba

Glazba nebeska od gospe Guadalupe otkrivena rajska melodija

Ovo nije obična glazba ili neki instrumetlal koji koristimo i slušamo. Ovo je posebna glazba nebeska i dokazana koja će vašu dušu dotaknuti.

Glazba je nebeska i posebna koja će vam zvuk donijeti posebno radost jel ovo je nebeska glazba ne zemaljska ili da ne neko napravio. Glazba da vas ohrabri i oslobodi i ojača.

Na zvijezdama ogrtača među cvijećem na haljini Djevice od Guadalupea otkrivena je rajska melodija!

Stručnjaci su utvrdili da ako se povuku okomite crte iz svake točke i preko se stavi klavijatura, tada do svake

crte dolazi po jedna glazbena nota, a ako se povuče vodoravna crta od gore prema dolje, a potom od dolje

prema gore, dodiruje se nota koja pripada svakoj točki koja se nalazi na crti (kao u cilindru glazbene kutije)

Rezultat su note i akordi u potpunoj harmoniji.

Vjeruje se da je ovu melodiju čuo sveti Juan Diego kada je 9. prosinca 1531.
vidio Našu Nebesku Majku.

predivna glazba poslušajte i osjetite Gospin mir za vašu dušu .


Prije gotovo 500 godina, naša se majka s neba ukazala Juanu Diegu… Pokrila nas je svojim svetim zvjezdanim plaštem… Nedavno, tijekom nekih ukazanja u Medugorie, jedan od vidioca je pitao za Meksiko… Naša majka je odgovorila ” Živim u Meksiku… Meksiko je moj dom”… Ovo je dar u kojem se treba uživati ​​u ovim vremenima duhovnog buđenja i obraćenja. Ništa što se traži od Gospodina našega Isusa po zagovoru njegove Majke neće biti uskraćeno, samo trebamo svoja srca raspoložiti volji Božjoj i pridružiti se Presvetom Srcu Isusovu i Marijinu. Beskrajni blagoslovi.

Nekoliko znanstvenih otkrića otkriveno je oko plašta Djevice od Guadalupea; Ovo je jedan od njih. Na Djevičinu plaštu pronađena je glazba koja tvori glazbene note sa zvijezdama i cvijećem na njezinoj haljini. 𝐒𝐚𝐛𝐞𝐧 𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝𝐞𝐬, 𝐪𝐮𝐞 𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐢𝐞 𝐢𝐞 𝐞𝐞 𝐞𝐞 𝐭𝐞𝐞 𝐭 Zahvaljujemo dr. Fernandu Ojedi Llanesu, istraživaču na Visokom institutu za Guadalupan studije i otkrivaču glazbe u veličanstvenoj slici Djevice Guadalupe, što je s nama podijelio tako prekrasan i zanimljiv video. “𝑼𝒏𝒂 𝒈𝒓𝒂𝒏 𝒂𝒓𝒎𝒐𝒏í𝒂 𝒎𝒖𝒔𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒄𝒆𝒄𝒆𝒄𝒆𝒄𝒆𝒄𝒆

Stručnjaci su snimili ovu melodiju, a možete je poslušati ovdje:


Izvor:  Medjugorje-info.com Odabrala Emilija Dolenec 

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Da nas ima ljudi i vjernike koji jednostavno se zatvore…