Međugorje

Fra Petar Ljubičić : Međugorske tajne (znakovi upozorenja i kazne bit će otkrivene svijetu) Video

“Činjenica jest da je danas sve u krizi. Svašta se događa. Previše je nevolja svake vrste. Poruka svake tajne mogla bi biti: Vrijeme je ozbiljno.


Poradite na svome spasenju. Budite pripravni svakoga trenutka susresti se s osobnim i živim Bogom.“

– Znam da su prve tri tajne vezane za Međugorje – kaže fra Petar. – Prve dvije tajne bit će opomena i veliko upozorenje, potvrdit će svijetu da se Gospa ukazivala u Međugorju i da su vidioci govorili istinu. Treća tajna bit će neuništivi znak pred kojim će se obratiti mnoge duše, a ostale će tajne najvjerojatnije biti potresni događaji koji će uzdrmati svijet i biti poziv mnogima da se obrate i ničega ne boje.

Vidjelica Mirjana čuvarica je tajni. Gospa “Kraljica mira” dala je Mirjani tajne napisane na pergamentu. Gospa je rekla Mirjani da odabere svećenika. Ovaj će svećenik objaviti tajne svijetu, u pravo vrijeme. Otac Petar Ljubičić svećenik je odabran za odavanje tajni. U razgovoru s ocem Petrom u listopadu 2012., otac je rekao:

Ovaj će svećenik objaviti tajne svijetu, u pravo vrijeme. Otac Petar Ljubičić svećenik je odabran za odavanje tajni. U razgovoru s ocem Petrom u listopadu 2012., otac je rekao:

“Mirjana će imati tajne kad za to dođe vrijeme. 10 dana prije upozorenja znat ćemo, kada ono dolazi, što dolazi i koliko će trajati. Jer 7 dana Mirjana i ja (otac Petar) molit ćemo i postiti. 3 dana prije (upozorenje dolazi) vlč. Petar će objaviti da će se za 3 dana otkriti tajna i ono što će ostati na brdu ukazanja (vječni čudesni znak). Fr. Petar je nastavio, Znak (na Brdu ukazanja, 3. tajna) bit će ogromna sreća za sve koji će doći u Međugorje koji vjeruju i predaju se. Znak će biti zadnji poziv za one koji se nisu obratili. “

Fra Petar Ljubičić: Dragi prijatelji i prijateljice: Nemoj te se bojati ovo je samo opomena poziv nama da se bojima korona grijeha, budimo bez grijeha molimo, postimo i žrtvujemo se to je najbolje sredstvo protiv korone.

Tko osjeća nju kao svoju majku i Boga kao svoga oca, ne boji se ničega.

www.rastimo u vjeri.com


izvor: medjugorjeusa.org/fatherpetar.htm

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Danas slavimo Tijelovo, svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove. Tijelovo…