Fra Ivo Pavić

Fra Ivo Pavić : Papa Franjo je karizmatik u širem i užem smislu te riječi

U širem smislu je karizmatična osoba koja je osvojila cijeli svijet, u užem smislu Papa Franjo je sudionik Katoličke karizmatske obnove. Bio je pastir i otac Katoličke karizmatske obnove u Argentini.

On ima vremena i razumijevanja za svakoga. U tome je bit njegova siromaštva što ne živi sebi, već Bogu.
Siromašan čovjek u duhovnom smislu je slobodan čovjek. Slobodan od svega što ima i što jest prema Načelu i temelju sv. Ignacija, utemeljitelja Družbe Isusove, koje se nalazi u Ignacijevim Duhovnim vježbama, a Papa ih je kao isusovac mnogo puta obavio.
Važno je da sve što čovjek jest i što posjeduje stavi u službu Bogu prema načelu tantum quantum – toliko koliko, tj. toliko se služim stvarima koliko su u službi Njegova božanskog Veličanstva.
Papa radi ono što je Isus radio: brine o običnim ljudima.
Klerik koji nema vremena za običnoga čovjeka, nego se sastaje s velikodostojanstvenicima, znanstvenicima, časnicima, političarima i bogatašima, ne nasljeduje Krista.
Papa Franjo nije nikakav zločesti globalist KAKO GA SE RUŽNO ETIKETIRA ( od strane duhovno limitiranih, vjerski nepismenih i navijački nastrojenih i  opsjednutih sotonskom knjigom Istine)  JER BI PO TOJ ISTOJ LOGICI I ISUS KRIST BIO NAJVEČI GLOBALIST – JER JE NJEGOVO EVANĐELJE UNIVERZALNO!
Dakle, Papa Franjo doslovce nasljeduje Krista, druži se sa onima koji ne upoznaše Krista, ide na periferije za i zbog Krista i zato ga napadaju i razapinju, kao Krista.
Svaki potez koji vuče nadahnut je od Duha Svetoga, jer da nema njega, koji je spasio Međugorje i za  mnoge javnosti neznane stvari , mi bi smo već sada bili u totalnom ratu.
Hvala ti Sveti Oče
AMEN


Autor: Rastimo u vjeri

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
U našem životu veliki je broj ljudi koje smo slučajno…