FOTO) GOSPA POSLALA UPOZORENJE SVIJETU: Vjernici šokirani, ZNAK uzbunio svijet!

NA KIPU GOSPE U POMPEJIMA

Mnogi smatraju da je ovo jasno upozorenje na rat u svijetu te poziv vjernicima svijeta na molitvu krunice!

 Kip Gospe na vrhu svetišta u Pompejima ovih je dana zaplijenio veliku pažnju svijeta. Naime, danima se velika krunica u rukama Gospe njihala lijevo desno, što se nikada do sada nije dogodilo, a iako su to neki pokušali argumentirati  vremenskim uvjetima, prije nekoliko dana dogodilo se nešto na što nitko ne zna odgovor.

Krunica je iz lijeve ruke prebačena u desnu ruku kipa (što nitko od ljudi nije mogao napraviti), a reagirali su i vatrogasci.

Mnogi vjernici diljem svijeta impresionirani su i ujedno šokirani ovim događajem; mnogi od njih u čudu su plakali a drugi su pak upozoravali da ovakav znak nisu vidjeli nikada.

Mnogi pak vjeruju da je ovo jasan znak upozorenja na rat u svijetu i jasan poziv vjernicima svijeta na hitru molitvu svakodnevne krunice. Jer Gospa je u gotovo u svim ukazanjima ponovila da se krunicom mogu zaustaviti Ratovi. Posebno je znakovito da je u pitanju baš Gospa u Pompejima jer njezin je naziv – Gospa od svete krunice.

Video se na žalost ne može podijeliti ali prilažemo vam Screenshot dva videa. Na prvom je fotografija krunice u lijevoj ruci kipa Gospe koja se njiše a na sljedećoj, fotografija krunice u desnoj ruci i vatrogasci koji pokušavaju shvatiti što se dogodilo. U nastavku imate linkove na video zapise spomenutog događaja!

 

Ovdje možete pogledati video: Link1  Link2

Priča o Pompejima i Gospi od Krunice

U jednom ukazanju u Pompejima 1884. godine u kući zapovjednika Agrellija, Majka Božja je priopćila i način na koji je željela da joj se moli. Fortuna Agrelli, kći zapovjednika Agrellija, punih je trinaest mjeseci strahovito trpjela i mučila se u grčevima; Od nje su digli ruke i najpoznatiji liječnici onoga vremena. Napaćena djevojka i njezina rodbina započinju 16. veljače 1884. devetnicu krunice Majci Božjoj.

Kraljica Sv. Krunice ukazuje joj se 3. ožujka. Sjedeći na prijestolju i obasjana svjetlom držala je u naručju dijete Isusa, a u ruci krunicu. Oboje se bili obučeni u zlatnu odjeću. Uz njih su stajali Sv. Dominik i SV. Katarina Sijenska. Prijestolje je bilo ukrašeno cvijećem, a lik Marijin odsijevao je čudesnom ljepotom.
Marija je pogledala patnicu majčinskom nježnošću, a bolesnica joj ja zavapila riječima: “Kraljice Svete Krunice, budi mi milostiva, vrati mi zdravlje. Molila sam te u devetnici, ali još nisam osjetila tvoje pomoći. Tako bih željela ozdraviti”!
“Dijete, odgovorila je Blažena Djevica, ti si me zazivala različitim nazivima i dobivala si od mene milost. Pošto si me sada zazvala meni tako dragim imenom “Kraljice Svete Krunice”, ne mogu ti odbiti milosti koju tražiš. Taj naziv mi je veoma drag. Izmoli tri devetnice i bit ćeš uslišana”.

Još se jednom ukazala Kraljica Krunice i rekla: “Tko god želi od mene dobiti kakvu milost, neka izmoli tri devetnice krunice i k tome još tri devetnice u zahvalu”.

Ovaj događaj dojmio se pape Lava XIII i on će u svojim okružnicama poticati vjernike da gorljivo mole krunicu. Devetnica se sastoji od moljenja pet desetica krunice uzastopno kroz 27 dana za postignuće milosti, a odmah zatim pet desetica kroz 27 uzastopnih dana u zahvalu, bez obzira da li je molba uslišana ili ne.

Svaki dan razmatra se drugo otajstvo; prvi dan radosno, drugi žalosno, a treći slavno – i tako naizmjence kroz 54 dana. Devetnica je naporna, ali tko želi postići uslišanje neće mu biti teško. Ako ne postignete milost koju tražite, budite sigurni da je Kraljica Krunice, koja zna što kome treba, čula vašu molitvu.

Nećete moliti uzalud, jer nikada neka molba nije ostala neuslišana. Blažena Djevica nikada nije iznevjerila. Svaka Zdravomarija neka bude ruža koju polažete pred njezine noge.
Te molitve spletene u vijenac, povezane s Duhovnom Pričešću, bit će joj veoma drag dar,
koji će vam donijeti naročite milosti. Tako ćete dirnuti njezino srce i ona će vam otvoriti bogatstvo svojih milosti.


Autor: Dnevno.hr

 28,132 total views,  18 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.