Festival duhovnih šansona

Ovogodišnji festival duhovnih šansona, poznat i kao “Papa fest” ove se godine održava 3. rujna ispred crkve Gospe od Otoka u Solinu.
Festival duhovih šansona, poznat i kao “Papa fest” ove godine će se održati 3. rujna 2017. godine, ispred crkve Gospe od Otoka u Solinu u 20 sati. Natječaj za ovogodišnji “Papa fest” otvoren je od 5. veljače do 1. lipnja  2017. godine. Rezultati natječaja bit će objavljeni Facebook stranici PAPA FEST– festival duhovnih šansona 3. lipnja 2017. godine.

Papa fest je glazbeni susret crkvenih vokalno-instrumentalnih sastava koji je osnovan kao tradicionalni spomen na pohod Svetoga Oca Ivana Pavla II. Hrvatskoj i na njegov nezaboravni susret s hrvatskom katoličkom mladeži u Solinu 4. listopada 1998. godine. Festival se održava već osamnaest godina i nije natjecateljskoga karaktera.

Za one koji žele sudjelovati na 19. „Papa festu“ važne su sljedeće propozicije:

Pravo sudjelovanja na „Papa festu“ imaju svi crkveni vokalno-instrumentalni sastavi i samostalni izvođači koji se do 1. lipnja 2017. prijave organizatoru festivala:

Župa Gospe od Otoka, don Ranko Vidović, Gospin otok 1, 21210 Solin uz naznaku ”ZA PAPA FEST 2017.” ili na službeni mail papafest.solin@gmail.com.

Kod prijave svaka grupa treba priložiti:

a) notni zapis osnovne melodijske linije pjesme s potpisanim tekstom i napisanim akordima;
b) tekst pjesme;
c) uredno potpisani autori glazbe, teksta i aranžmana;
d) ogledna demo snimka pjesme na CD-u ili mp3 verzija na službeni mail. Snimka ne mora biti studijska, ali glazbeno-produkcijski treba biti što sličnija izvedbenoj verziji;
e) kraća biografija sastava ili samostalnog izvođača sa svim potrebnim podatcima (ime sastava, gdje djeluju, ime voditelja i kontakt voditelja)
f) autori slanjem skladbe na natječaj jamče za njezinu originalnost. Skladbe upitne originalnosti neće biti razmatrane od Stručnog festivalskog odbora
g) o rezultatima natječaja bit će obaviješteni svi koji su se prijavili na natječaj
h) poslane materijale ne vraćamo

Prijave koje ne budu ispunjavale navedene uvjete neće biti razmatrane od Stručnoga festivalskog odbora. Redoslijed izvođenja na „Papa festu“ određuje Stručni festivalski odbor.

Sve informacije možete dobiti:
mail: papafest.solin@gmail.com
facebook stranica: PAPAFEST- festival duhovnih šansona

 

izvor: laudato.hr

2,103 total views, 3 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: