Fatimska Gospa otkrila je tajnu Hrvata: ‘Vama je povjereno poslanje da ostvarite…’

NE ZABORAVIMO TKO SMO!

Dobro zapamtite ove riječi, jer je počelo….!

Preko noći cijeli je svijet doznao za malenu i poniznu Hrvatsku. Hrvatsku koja je uz pomoć izbornika i igrača pokazala cijelom svijetu tko je, ali i kako se pobjeđuje čak i ako si naoko poražen. Cijelom svijetu naša je ekipa plasirala recept Božje djece, mir, radost, ljubav, strpljenje, vjernost, poniznost – vrline koje su cijelo prvenstvo krasile ovu predivnu reprezentaciju. Na mir izbornika nitko nije ostao ravnodušan, o tom miru govore svi, još od početka prvenstva,  a mnogi su ostali u šoku kad je jučer po prvi put  poražen, nasmijan izašao pred svijet svjestan da pobjeda koju je on čekao i dočekao dolazi samo i isključivo iz srca koje ljubi a to su ovi momci i činili – ljubili su svoj narod, ljubili su igru, protivničke igrače i Boga prije svega.

Da, Boga, ne sramimo se to reći jer ta vjera koja im je darovana je s razlogom. Da se svi, ponajviše naše političke strukture u njih možemo ugledati. Da po njihovom svjedočanstvo nastavimo pobjeđivati – svijet. Jer Hrvatska reprezentacija na ovom je prvenstvu pokazala nadnaravnu snagu protiv svijeta,  koju Bog daje samo malenima, a koju želi dati cijelom hrvatskom narodu zbog njegove poniznosti i vjernosti kroz stoljeća. To je potvrdila i Gospa Fatimska koja je Hrvatima poručila sljedeće znakovite riječi koje jasno opisuju tko je zapravo hrvatski narod i zašto nikad ne smijemo zaboraviti da samo maleni i ponizni, a ne veliki i oholi, pobjeđuju u Kristu.

Ne boj se malo stado. Isus vas je okupio u nebeskom pašnjaku svoje božanske Ljubavi. On vas vodi savršenom ispunjenju Očeve Volje. Isus želi biti od vas proslavljen.

Došao je čas u kojem ćete Isusa savršeno proslaviti. Vi ste utjeha njegovoj napuštenosti; vi ste duboka radost njegova Božanskog srca.

Ne boj se malo stado. Budite moja mala djeca, koju sam okupila sa svih strana svijeta, za veliku bitku između Boga i Sotone, između sila dobra i sila zla.

Gospodin će pobijediti preko Mene, svoje male Sluškinje. Ja ću pobijediti pomoću vas, moja mala djeco.

Ono što se dogodilo u ovom narodu postaje znak za sve. Zbog svoje vjernosti Isusu i vašoj nebeskoj Majci, Crkvi i Papi, Sotona je navalio na nju, u pokušaju da je uništi. Imajući na umu ovaj cilj, udružile su se sve sotonske i masonske sile. Međutim, Ja sam sama označila čas njihova poraza.

Tako  će biti za čitavo čovječanstvo. Zato vas pozivam na pouzdanje i nadu.

Ne boj se malo stado. Vama je povjereno poslanje da ostvarite trijumf mog Bezgrješnog Srca u svijetu.” – moćne su riječi koje je fatimska Gospa rekla hrvatskom narodu preko svećenika don Gobbija za vrijeme njegova gospovanja u Zagrebu.

Dobro ih zapamtite, jer ovo se počelo događati!

 

Autor:  Vjera

 16,308 total views,  21 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.