Fra Ivo Pavić

EKSKLUZIVNO! Egzorcisti mole OVU MOLITVU protiv ČARANJA I UROKA!

Draga braćo i sestre u Kristu žalosni smo što i dalje vlada među nama netrpljivost, mržnja i zavist. To su grijesi koji potiču ljude na strašne radnje. Nažalost, mnogi posežu vračarima da naprave zlo svom bližnjem, posljedice znaju biti strašne. Mnogi ljudi, nažalost i katolici, ne mole i ne uzimaju svete Sakramente i time ostaju nezaštičeni.

Uroci i čaranja tada nailaze na “plodno tlo” i udaraju na žrtvu i cijelu obitelj. Donosimo vam molitvu koju mole egzorcisti ali vas i upozoravamo da obavezno molite (krunicu Božjeg milosrđa, Gospinu krunicu, Zlatnu krunicu..), uzimate svete Sakramente (Ispovijed, Pričest) i dolazite na svetu Misu barem nedjeljom i zapovjednim blagdanima.
   “Kirie, eleison. Gospodine, Bože naš, Gospodaru vjekova, svemogući i svemoćni, Ti koji si sve sazdao i sve preobražavaš jedino svojom voljom; Ti koji si u Babilonu pretvorio u rosu sedam puta jače užarenu peć te zaštitio i spasio sveta tri svoja mladića; Ti koji si učitelj i liječnik naših duša; Ti koji si spasenje onima koji se tebi obraćaju, molimo te i zazivamo, uništi, istjeraj, natjeraj u bijeg svaku đavolsku silu, svaku sotonsku prisutnost i zavođenje, svaki zao utjecaj i čaranje ili zlo oko zlih i opakih ljudi, koji su učinjeni nad tvojim slugom……….
   Daj da umjesto zavisti i čaranja dođe obilje dobara, snage, uspjeha i ljubavi. Ti, Gospodine, koji ljubiš ljude, pruži moćne ruke i svoje uzdignute i moćne mišice te dođi u pomoć i pohodi ovu svoju sliku, i pošalji joj Anđela mira, snažnoga, da zaštiti dušu i tijelo i da udalji i potjera svaku zlu silu, svaki otrov i urok pokvarenih i zavidnih ljudi; tako da ti, pod Tvojim okriljem, tvoj proseći štićenik sa zahvalnošću može pjevati: “Gospodin je moj pomoćnik i neću se bojati onoga što bi mi mogao učiniti čovjek”; i još: “Neću se bojati zla, jer si Ti sa mnom, Ti si moj Bog, moja snaga, moj moćni Gospodar, Gospodar mira, Otac budućih vjekova”. 
   Da, Gospodine, Bože naš, smiluj se svojoj slici i spasi slugu svoga…….. od svake štete ili prijetnje od uroka, zaštiti ga i postavi iznad svakoga zla; po zagovoru više nego blagoslovljene slavne Gospe, Majke Božje i vazda Djevice Marije, sjajnih arkanđela i svih svetih tvojih. Amen”
   Potičemo vas, od srca, da molite za svećenike, časne sestre, biskupe, kardinale i papu Franju!
Sveti Ivane Pavle II., u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Šimune, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ivane od Križa, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Mihovile, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveta Bernardice, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Benedikte, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Dominiče, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveta Faustino Kowalska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ignacije Loyola, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ivane Bosco, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Franjo Asiški, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Antune Padovanski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Padre Pio, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Leopolde Mandiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Bl. Alojzije Stepinac, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sl. Božji fra Ante Antiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas!
ISUSE, UZDAM SE U TEBE!
Molitva preuzeta iz: Kako prepoznati zamke Zloga, Milivoj Bolobanić
Naklada Benedikta

Tekst pripremio: Brat Ivan

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Odlukom predsjednika Hrvatskog Caritasa varaždinskog biskupa Josipa Mrzljaka Caritasu Indonezije,…