EHO PROJEKT – TKO SU? ČIME SE BAVE?

Mi smo mladi katolici iz Zagreba i okolice. Došli smo s različitih strana, iz različitih obitelji i običaja, iz različitih škola i fakulteta, ali sa zajedničkim ciljem – okupiti druge mlade oko Krista i učiniti da se Božja Riječ i ljubav šire poput jeke (eho).

Među nama vlada iskreno prijateljstvo, ljubav, razumijevanje i podrška. Želimo biti poput apostola i svetaca koji su jedni druge smatrali većima od sebe, poticali se na Božja djela i zajedno trčali trku života.

U timu služi nas petnaestak, a svi smo podijeljeni u različite službe, ovisno o tome na što je tko pozvan. U udruzi svatko ima svoj zadatak, ali svi zajedno radimo kako bismo ostvari cilj.


Želimo da se Božja Riječ i njegova ljubav
po ovom projektu kao jeka (eho) šire cijelim svijetom.

Što je to “Eho”?

 

“Eho” znači JEKA. Kroz edukacije, predavanja, molitve, duhovne obnove i konferencije za mlade želimo doprijeti do mladih koji su izgubljeni ili žele produbiti svoju vjeru i krenuti dalje s Gospodinom. Prijavi se na nekih od naših programa, priključi se udruzi “Eho” i evangeliziraj s nama! Neka Božja ljubav odjekne! 

https://www.facebook.com/ehoprojekt.hr/

Pratite nas na ovoj Facebook stranici, lajkajte i dijelite objave kako bi ih što više ljudi vidjelo. Slobodno nam se javite u inbox ili na info@ehoprojekt.com. Pratite i našu web stranicu www.ehoprojekt.com, na kojoj imate opise programa i edukacija koje vodimo, kao i zanimljive članke i izvješća i fotografije s Eho konferencija. 🙂
 
Božji blagoslov svima!

4,279 total views, 15 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  %d blogeri kao ovaj: