EHO PROJEKT – TKO SU? ČIME SE BAVE?

Mi smo mladi katolici iz Zagreba i okolice. Došli smo s različitih strana, iz različitih obitelji i običaja, iz različitih škola i fakulteta, ali sa zajedničkim ciljem – okupiti druge mlade oko Krista i učiniti da se Božja Riječ i ljubav šire poput jeke (eho).

Među nama vlada iskreno prijateljstvo, ljubav, razumijevanje i podrška. Želimo biti poput apostola i svetaca koji su jedni druge smatrali većima od sebe, poticali se na Božja djela i zajedno trčali trku života.

U timu služi nas petnaestak, a svi smo podijeljeni u različite službe, ovisno o tome na što je tko pozvan. U udruzi svatko ima svoj zadatak, ali svi zajedno radimo kako bismo ostvari cilj.


Želimo da se Božja Riječ i njegova ljubav
po ovom projektu kao jeka (eho) šire cijelim svijetom.

Što je to “Eho”?

 

“Eho” znači JEKA. Kroz edukacije, predavanja, molitve, duhovne obnove i konferencije za mlade želimo doprijeti do mladih koji su izgubljeni ili žele produbiti svoju vjeru i krenuti dalje s Gospodinom. Prijavi se na nekih od naših programa, priključi se udruzi “Eho” i evangeliziraj s nama! Neka Božja ljubav odjekne! 

https://www.facebook.com/ehoprojekt.hr/

Pratite nas na ovoj Facebook stranici, lajkajte i dijelite objave kako bi ih što više ljudi vidjelo. Slobodno nam se javite u inbox ili na info@ehoprojekt.com. Pratite i našu web stranicu www.ehoprojekt.com, na kojoj imate opise programa i edukacija koje vodimo, kao i zanimljive članke i izvješća i fotografije s Eho konferencija. 🙂
 
Božji blagoslov svima!

3,928 total views, 6 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  <

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Hide Related Posts
  %d blogeri kao ovaj: