Sve o 'Egzorcizam

Egzorcist upozorava ” Ime Isusovo je sveto i nemoj te koristiti uzalud Ime Isusovo ili kao ružna riječ u psovki”

Nikada ne smijete izgovarati ovo ime ovako

Ovo je svjedočanstvo svećenika i egzorcista Stephena Rossettija o imenu nad svakim imenom. Egzorcist upozorava na upotrebu ovog imena uzalud ili još gore kao psovku. Također svjedoči o izgonu i reakciji demona na to ime:

“Usred našeg obreda egzorcizma iz usta opsjednute osobe izbio je poklič: “Prestanite izgovarati to ime!” Govorili smo sveto Isusovo ime i doista, to je dolazilo do demona. Mrzili su to čuti. Dakle, shvaćajući da ga mrze, govorili smo to još više, iznova i iznova. Isuse, Isuse, Isuse.

Ime Isusovo je sveto. Nikada se ne smije koristiti uzalud ili kao ružna riječ. Ovo bi bilo poput bacanja nečega svetog u blato. “U Isusovo ime treba se saviti svako koljeno, i onih na nebu, i na zemlji, i pod zemljom” (Fil 2,10). Često citiram ovaj odlomak usred obreda i ističem frazu „ispod zemlje“. Čak je i u paklu Isusovo ime svemoguće i svako se koljeno mora saviti.

Na zemlji Isusovo ime ima moć istjerivanja demona. Kao što kaže Obred egzorcizma, „In nomine Domini nostri Iesu Christi eradicare et effugare ab hoc plasmate Dei“, što je, „U ime našega Gospodina Isusa Krista: iščupajte se i maknite se od ovog stvorenja Božjeg“. Koliko je svetaca umrlo s Isusovim imenom na usnama! Ali za demone je Njegovo ime mučenje ili, uistinu, čisti pakao.”

Mnogi danas izgovaraju sveto ime Isus uzalud što je opasno za svakoga. Sveto ime samo možemo spominjati u molitvi ili na sv. misi.

www.rastimo u vjeri.com


Preveo tekst: vjera :Izvor: catholicexorcism.org

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Gospa nam u poruci vidjelici Mirjani otkriva kako otvoriti vrata…