Sve o 'Egzorcizam

Egzorcist otac Stephen Rosset upozorava demona ulaze u vaše domove (situacija postaje jako zabrinuta)

Stephen Joseph Rossetti, katolički svećenik koji izvodi i do 20 egzorcizama tjedno, opisao je kako su demoni počeli progoniti svoje žrtve putem poruka i kako smatra da egzorcizam raste

Katolički svećenik svakog tjedna izvodi do 20 egzorcizama kako bi oslobodio ljude i njihove domove od onoga što naziva “demonima i sotonskim zlom”.

Na svijetu vlada toliko zlo da demoni ulaze u vaše domove i poočima ju  vas napadati na više načina, poput uznemirivanje, svađe među ukućanima i susjedima,  psovanje i druge ostale napade koje demon koristi a najviše udara tamo di je slabo i di boli.

Dabi se obrani toga zla u kući bi trebali imati jaku vjeru, Bibliju koja vaš štiti od napada i ostale predmete samo one koje su blagoslivljanje.

Kako napada i na koji naći?

Od televizora koji se pale i gase do ljudi koji izbacuju strane predmete poput matica i vijaka, profesor i svećenik otkrio je sve u svojoj novoj knjizi: Dnevnik američkog egzorcista. Demoni, opsjednutost i suvremena bitka protiv drevnog zla.

Katolički egzorcist i autor “Dnevnika američkog egzorcista”, otac Stephen Rosett upozorava katoličke vjernike na demonske invazije u naše domove.

Dodao je: “Mislim da će ovo postati mnogo gore prije nego što postane bolje.”

Otkako se tehnologija poboljšala, svećenik tvrdi da demoni pronalaze nove načine da dođu do ljudi.

Stephen je rekao da ga je žena kontaktirala nakon što se naopako okrenuti križ pojavio “zapaljen” u njenom ramenu.

Ali Stephen tvrdi da je doista iskusio zlo izvan ovoga svijeta.

Prisjećajući se jednog egzorcizma, napisao je: “Mahali su prstom (opsjednute žene) prema meni i odmahivali glavom.

Naređivao sam demonima da odu i odgovor je bio prilično jasan: ‘Ne!'”

On također nudi važne savjete o tome kako zaštititi svoje domove. Kraljica mira također je govorila o djelovanju demonskog svijeta koji nastoji ući u naše domove.

Od početka ukazanja Gospa nam je preporučala da sami nosimo i u svoje domove stavimo predmete koje je blagoslovio svećenik. Tražila je da obnovimo korištenje svete i egzorcirane vode.

Da bismo se zaštitili od zla u raznim oblicima, Crkva nam je dala sakramentalne, nemojmo ih zanemariti. Otac Rosetti piše: Opsjednuta žena bila je odsutna iz svoje sobe zbog nekog posla. Nije joj poznato, blagoslovio sam ga i istjerao ga svetom vodom.

Također sam posuo egzorciziranu sol po kutovima na podu. Zatim sam uzeo egzorcirano ulje i načinio znak križa na vratima, prozorima i nadvratnicima. Ali kad sam otišao, ništa drugačije ljudsko oko nije moglo vidjeti.

Jel njegovo se vrijeme bliži kraju pa koristi sve sila zla da vaš napadne, ali u pouzdanje u Boga i snagom vjera ništa vam ne može napraviti, Gospodin će vaš zaštiti i On je pojačao svoju zaštitu protiv zla u svijetu koji vlada.

Molite u svojim kućama da vas zaštiti Gospodinova ruka, molite nad svojom djecom i drugima oko vas. Čitaj te bibliju svaki dan i slušajte duhovnu glazbu u svojim domovima. Bog vas Blagoslovio u vašem domu.


izvor: dailystar.co.uk Autor: rastimo u vjeri.com


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Mnogi danas zanemarivu molitvu Zdravo Marija, neki kažu da se…