Sve o 'Egzorcizam

Egzorcist Otac Gabriele Amorth –Nagovorio Demona da mu kaže čega se boji i nabroja četiri stvari straha

Čak i Demoni se boje četiri stvari koje on ne podnosi i strahuje. Prema riječima pokojnog rimskog egzorcista, Otac Gabriele Amorth otkriva čega se boje i zašto? prisilo ga je da kaže njegovu slabost.


Jedinstveno iskustvo u Egzorcizmima: Đavao je prisiljen tkati hvalospjeve Bezgrješnoj Djevici, čak je za nju skladao sonet visoke ‘mariologije’.

Svi egzorcisti znaju koliko je učinkovito tijekom Egzorcizama zazivati ​​Djevicu, iz dobro poznatih razloga koje je sam Demon bio prisiljen otkriti. Zapravo, ponekad Bog prisiljava đavla da kaže istinu.

Jednog dana Padre Candido, poznati egzorcist “Scala Santa” u Rimu, upitao je Demona: “Zašto više reagiraš kada zazivam Gospu kada zazivam Isusa?” Evo odgovora: “Zato što sam više ponižen da me osvoji prosto stvorenje”.

Drugi put je egzorcist iz Brescie, don Faustino Negrini, naredio Demonu da kaže ono što ga u Mariji najviše plaši. Vrag je odgovorio:

1. “Zato što je ona najskromnija od svih stvorenja, dok sam ja najuzvišeniji.
2. Ona je najposlušnija, a ja sam najbuntovniji.
3. Ona je najčišća, a ja sam najprljaviji.”

S druge strane, nakon što sam Sotonu podsjetio na njegov posljednji odgovor, u kojem je Djevica uzdignuta kao najponiznija, najposlušnija i najčišća od svih stvorenja, zapovjedio sam mu da mi kaže koja je četvrti odgovor za koju toliko ima strah od Marije. Odmah je odgovorio: 4. “To je jedino stvorenje koje me uvijek osvaja, jer ga nikada nije dotakla ni najmanja sjena grijeha”.

Snaga Marije protiv Sotone, zbog četiri navedene kreposti, uzor nam je i za nas. Ne znamo Božje planove za Mariju, da pripravi ‘paruziju’; – drugi Isusov dolazak – ali znamo kakvu nam pomoć ona sada pruža, kao naša majka u pogledu spasenja; dakle, posebno, u pogledu borbe protiv grijeha.

Neprijateljstvo između Žene Apokalipse i Zmaja uvijek traje i borba je bez predaha. Pavao je u tom pogledu vrlo jasan: “Obucite se u Božju opremu, da se možete oduprijeti đavlovim opasnostima. Naša bitka, zapravo, nije protiv stvorenja od krvi i mesa, nego protiv Kneževina i Vlasti, protiv vladara ovog svijeta tame, protiv zlih duhova koji žive u nebeskim predjelima” (Ef 6,11-13). ).

Nepomirljivo protivljenje Bezgrešne Djevice đavlu napasniku govori nam kako nas obraćanje njoj u kušnjama Zla i životnim kušnjama poziva na povjerenje u snagu Marijina zagovora. Pouzdanje i molitva u Isusa koji štiti i čuva svoje od zla i tame koji nikad neće dopustiti demonu da vas napada jel je On naša snaga i zaštita protiv zla koje je u svijetu.

Izvor: Altervista


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Koliko puta smo molili za neko ozdravljenje ili za neku…