Sve o 'Egzorcizam

Egzorcist Gabriele Amorth: Velika kazna već događaju u svijetu ali Sotoni smeta Međugorje jer je to mjesto obraćenja molitve i preobrazbe života

Svjestan smo raznima događanja u svijetu koje se događaju sve više, ali Gospodin poziva da možemo uz njega zajedno pobijediti zlo koje vlada i neće dozvoliti na svoju crkvu da budu napadnuti od sotone jel je Gospodinova ruka uz nas i Gospina majka za cijeli svijet koja naš štiti i poziva na obraćenje vjere.

Otac Amorth, poznati egzorcist, ali rijetki su svjesni da je bio i jedan od najotvorenijih pristaša događaja u Međugorju. Otac Amorth govori o ukazanjima rekao je: ”Međugorje je tvrđava protiv Sotone. Sotona mrzi Međugorje jer je to mjesto obraćenja, molitve, preobrazbe života. ”„ Međugorje sam uvijek shvaćao kao nastavak Fatime.

Prema Gospinim riječima u Fatimi, da smo molili i postigli, ne bi bilo Drugog svjetskog rata. Nismo je poslušali i stoga je bio rat. I ovdje u Međugorju Gospa često poziva na molitvu za mir. U svojim ukazanjima Gospa se uvijek predstavlja pod drugim imenom kako bi pokazao cilj svojih ukazanja. U Lurdu se predstavila kao Bezgrešno začeće, u Fatimi kao Kraljica svete krunice. Ovdje u Međugorju Gospa se predstavila kao Kraljica mira. Svi se sjećamo riječi “Mir, mir, mir” (mir, mir, mir) koje su bile napisane na nebu na samom početku ukazanja. Jasno vidimo da čovječanstvo riskira rat, a Gospa inzistira na molitvi i na kršćanskom životu radi postizanja mira.

Međugorje je doista mjesto gdje se uči moliti, ali i žrtvovati se, gdje se ljudi obraćaju i mijenjaju svoje živote. Utjecaj Međugorja je u cijelom svijetu. Dobrovoljno je razmisliti o tome koliko je molitvenih skupina nastalo zahvaljujući nadahnuću Međugorja. ”

Pitanje: Oče Amorth, želio bih vam postaviti pitanje za koje mislim da je od velikog interesa za sve naše čitatelje. Svjedoci smo velikih nesreća koje se u posljednje vrijeme događaju velikom brzinom. Potresi u Turskoj i Grčkoj; tajfuni i poplave u Meksiku i Indiji, s desecima milijuna beskućnika; masakri u središnjoj Africi; tvornica smrti u tabletama; bijeg atomskog zračenja; katastrofe diljem svijeta…; sve su to činjenice koje vas tjeraju na razmišljanje. Nećete li znati vrlo tužna predviđanja kraja, mnogo puta najavljivana?

Otac Gabriele Amorth: Nije lako odgovoriti; mnogo je lakše promatrati okom vjere. Svjedoci smo mnogih činjenica koje nije lako povezati, ali na koje nas navodi razmišljanje.

Prva je činjenica velika korupcija u kojoj živi današnje društvo: stavio sam se na prvo mjesto golemi masakr pobačaja, superiorniji od bilo kojeg rata ili prirodne katastrofe. Gledam seksualni nemoral koji je uništio obitelji i izbrisao najsvjetije vrijednosti. Promatram strahovit pad vjere koji je uvelike smanjio broj svećenika, često u smislu kvalitete i apostolskog utjecaja.

Vidim upotrebu okultizma: mađioničari, gatare, sotonske sekte, spiritualizam … S druge strane, oprezniji sam u razmatranju toliko hvaljenih „kazni“ s početka stoljeća. Treća tajna Fatime nije objavljena, a sve trenutne verzije su lažne. Proročanstvo ostaje na snazi ​​”Konačno će moje Bezgrješno Srce pobijediti, Rusija će se obratiti i u svijetu će biti dato vrijeme mira”. Stoga je to proročanstvo nade.

Mnoga druga privatna proročanstva, koja rezultiraju “posrednim Kristovim dolaskom”, ostavljaju me ravnodušnim. Gledajući činjenice koje je iznio pisac, rekao bih da nije Bog taj koji kažnjava čovječanstvo, već je to čovječanstvo koje bjesni na sebe. Naravno, očekuju li se bolne činjenice do kraja našeg tisućljeća, doživljavamo ih u cijelosti: bijeg atomskog zračenja, smrtonosne tablete, genetske manipulacije pokazuju koliko čovjek može uništiti čovjeka ako izgubi referencu na Boga u svojim aktivnostima.

Ali ne možemo zaboraviti znakove nade, geste velikodušnosti i isto povjerenje s kojim se suočavamo sa Svetom godinom. A ako želimo podcrtati jasan, siguran, nepobitan znak oporavka, sjetimo se „herojskog marša“ (kako ga je don Dolindo Ruotolo prorekao) papinih putovanja koja, iako stara i bolesna, nisu izgubili ništa od svojih karizme pottaknuti narod koji nastavlja posjećivati, otvarajući perspektivu za vjeru koja se činila nezamislivom. Oni su zornice koje najavljuju sunčan dan.

izvor: medjugorje-news.com


Autor: rastimo u vjeri

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Ovaj članak će vam pomoči i objasniti kako se zaštiti…