Don Josip Radić

Duhovna poruka Don Josip Radić: “Jao meni ako evanđelja ne naviještam ljudima”

Malo se maknemo od vijesti od korone, nego prijeđimo na vjeru i uživanje predivne poruke božje koje će nam donijeti mir i upozoriti na naše duhovne živote kako stojimo. Poruka predivna i jasna

Razmislite koji su plodovi našeg života? Pavao se obraća Korinćanima «Jao meni ako evanđelja ne naviještam» (1 Kor 9,16).  Mnogi misle da se ova Pavlova rečenica odnosi samo na biskupe i svećenike što je u krivu. Ništa jadnije od takvog shvaćanja koje je tako logično. Svi ćemo biti jednog dana pitani u koje smo to mi srce donijeli Boga?

Nažalost, mi imamo pojavu da kroz život iskusimo samo otpad od vjere to se zove “apostazija”. Iz dana u dan vidimo kako ljudi otpadaju od vjere, ali imamo li iskustvo obraćenja i povratka vjeri čiji je smisao vjere obraćenje i spasenje i smisao života? Zato ćemo svi biti pitani «Jao meni ako ne donosim Boga u ljudska srca»

Današnji kršćani su u tome nesposobni za evangelizaciju jer nemaju Boga u svom srcu, ako nemaš Boga u svom srcu kako ćeš ga onda dati drugima.

POSLUŠAJTE PROPOVIJED DON JOSIPA RADIĆA

Izvor: rastimougospodinu


Autor: rastimo u vjeri

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Molitva je najbitnija u vašem životu, svaki dan da provodite…