Vijesti

DUHOVNA OBNOVA u subotu, 02.11.2019. Predvodi don Tomislav Dubinko u crkvi svetog Ante!

Neki će reći: „Napokon!“ I bit će u pravu. Napokon, duhovna obnova u crkvi svetog Ante, na Smiljevcu, u Zadru, koju predvodi don Tomislav Dubinko. Svećenik koji ne skida osmijeh i, koji potiče na osmijeh. Svima koji ga susretnu daje nadu, potiče na ljubav, probuđuje vjeru i, očvršćuje ufanje u Onoga koji ga je pozvao, milosrdnog Isusa. Duhovna obnova započinje u 19:00, kad se imate i priliku ispovjediti! Kad ste se zadnji put ispovjedili?


Duhovna obnova koju predvodi don Tomislav Dubinko, nosi geslo „Isus Krist – pobjednik nad smrću“. Od 19:00 imate priliku za ispovijed, od 19:15 moli se krunica Bogu ocu, dok je od 20:00 meditacija i nagovor, te Euharistijsko klanjanje. SVI STE DOBRO DOŠLI! Hvalimo i slavimo milosrdnog Gospodina svi zajedno! P.S. Župnik don Tomislav poručuje: „Nabavio sam bombone od limuna!“

Moramo priznati, našem dobrom, fra Boži Mandariću i njegovom bandu VIS David, da uistinu, uistinu, hrabro, snažno i, u vjeri, vrijedno rade u „vinogradu“ Gospodnjem. Zadnjih mjesec dana su imali nekoliko duhovnih obnova. Tandem Fra Božo – Vis David, su vam kao Messi – Suarez u Barceloni. Fenomenalni tandem koji jednostavno ne prestaje sa vrhunskim izvedbama. Njihovi bankovni računi nisu „toliko podebljani“, kao ovih u Barceloni, ali zato vjerujemo, da je njihova „kartica na Božjem računu“ dobro „podebljana“!

 

 

  U crkvi svetog Nikole Tavelića, u Lišanima Ostrovačkim, 02.11.2019., s početkom u 17:00. Duhovnu obnovu predvoditi će fra Božo Mandarić. Slavljenje animiraju: VIS David, ko drugi i, FRAMA Lišane! Nagovor, prilika za sv. ispovijed, sv. misa, klanjanje pred Presvetim…tko ne može biti u Zadru, kod don Tome, šteta je, da ne budete na ovom prekrasnom slavlju u Lišanima Ostrovačkim!

 Međutim, draga braćo i sestre u Kristu, TO NIJE SVE! Opet u Zadru, uvijek neka dobra čuda, u Zadru…imaju neraspadnutog svetog Šimuna, biblijskog sveca, koji je držao Isusa u rukama…evo, imaju i „Seriju predavanja o predbračnoj čistoći i teologiji tijela“ i to, ni manje ni više, nego u samostanu školskih sestara franjevki, trg Gospe Loretske 10 (Arbanasi).

 

 

Predavanje na prvu temu „Spolnost – dar ili problem“ te „svjedočanstvo života u predbračnoj čistoći“ započinje u 16:00, u subotu, 09. studenog 2019. Predavanje na drugu temu „Grijesi protiv tijela i emocionalne rane“ uz „individualnu radionicu“ i priliku za ISPOVIJED! Svećenik koji će ispovijedati je IZNENAĐENJE! Morate doći, da se iznenadite, naravno, ugodno!

 

 U nedjelju, 10. studenog 2019. početak je zakazan u 10:00 sati. Predavanje na treću temu: „Prava ljubav čeka – može li se živjeti u predbračnoj čistoći?“ ZAJEDNIČKA MISA U 12:00 SATI!

  PREDAVAČ: Josip Matezović, vjeroučitelj. Susret „PRAVA LJUBAV ČEKA“ animira VIS Verbum Vitae! SVI STE DOBRO DOŠLI!

  P.S. Nisam siguran koliko školske sestre franjevke igraju nogomet, ali sam posve siguran da imaju jako dobre bombone od limuna!

Milosrdni Isuse, od srca Ti zahvaljujem što nam šalješ svećenike i časne sestre. Hvala Ti što nam šalješ laike, koji po darovima i u poslušnosti prema Katoličkoj crkvi, ispunjavaju Tvoju volju i pomažu trpećoj Crkvi, u svijetu i Čistilištu. Draga braćo i sestre u Kristu, potičem vas na molitvu za svećenike, časne sestre, biskupe, kardinale i papu Franju! Dragi naši svećenici i časne sestre, hvala vam što ste se odazvali pozivu Isusa Krista, Sina Boga živoga!

 

(Napomena) Za bolji pogled  pritisni na sličicu dolje: 

 

ISUSE, UZDAM SE U TEBE!

Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas!

Sveti Mihovile, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Josipe, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Šimune, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Antune Padovanski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Franjo Asiški, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Padre Pio, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Benedikte, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Bosco, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane od Križa, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Dominiče, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ignacije Loyola, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Faustino Kowalska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Katarino Sijenska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Bernardice, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Pavle II., u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Bazilije Veliki, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Pio V., u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Leopolde Mandiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blaženi Alojzije Stepinac, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blaženi Jakove zadranine, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blaženi Ivane Merz, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blažena Aleksandrino, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sl. Božji fra Ante Antiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

 

 

 


Tekst pripremio tandem: Internetski radio Božje milosrđe i brat Ivan

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Lukavost je đavla upravo u ovome... “Slaviti Halloween znači dati…