Dr. Gloria Polo – Svjedočanstvo

Dr. Gloria Polo

SVJEDOČANSTVO

Od iluzije k Istini

Stajala sam pred vratima raja i pakla

Gđa dr. POLO je rođena 30. studenog 1958. i godine 1995., u vrijeme nesreće s munjom, imala je tridesetšest (36) godina.

Ako netko u sebi sumnja ili misli da BOG ne postoji i da je onostrani svijet stvar za snimatelje filmova, ili ako netko vjeruje da je sa smrću sve gotovo, bilo bi dobro da pročita ovu knjižicu. Ali čitajte je potpuno od početka do kraja. Sigurno će se vaše mišljenje, ma kako bilo skeptično, izmijeniti.

Ovdje se radi o jednoj činjenici, o jednom događaju, koji je dobro dokumentiran i dogodio se godine 1995. Gđa dr. Gloria Polo je žena iz Kolumbije, zubarica, koja je kod jedne nesreće „umrla“, to jest bila je tako teško ranjena da je nekoliko dana ležala u „komi“ i još je jedino po medicinskim bolničkim aparatima održavana na životu.

Ona je za vrijeme svoje kome bila na drugoj strani stvarnosti, u Onostranosti, i ponovno se vratila natrag u život. Ona nam je dakle odatle donijela važnu Poruku. Ali pročitajte radije sami tu poruku na slijedećim stranicama i izravno iz njezinih usta…

Bît njezine Poruke i njezinog doživljaja nije ništa drugo do pogled na beskrajnu BOŽJU ljubav prema nama ljudima i na NJEGOVO veliko milosrđe. – BOG JE LJUBAV, ističe nam i papa Benedikt XVI. u svojoj enciklici.

 

 

 

 

 

Knjigu možete pročitati gore u obliku kvadrata

 

Preuzeto s: put-istina-zivot.com

9,152 total views, 2 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: