Dopusti Isusu da te ponovno oduševi

Dopusti mu da ti otvori oči za nova obzorja i da podigneš već jednom pognutu glavu iz onog svog malog ograničenog svijeta u kojem često drugoga gledaš samo kao neku nepoznanicu, stranca, konkuretna ili neprijatelja. Dopusti mu da razbije sva ograničenja koja si u glavi postavio i da shvatiš da je s rukom u Božjoj ruci sve doista moguće, ali samo ako kreneš putem Onoga koji je sam put, istina i život.

Dopusti Isusu da te ponovno oduševi. Neka te ne oduševljavaju samo oni s velikim pričama, oni u čijem društvu ne možeš doći do riječi, a onda poslje svega toga ne možeš doći ni k sebi. Ne razmišljaj o nesupjesima koje si prošao, padovima u kojima si dotaknuo dno, ljudima koji su te naspustili, stvarima koje su te slomile, sve je to imalo razloga. I bez obzira koliko svijetom bio razočaran, Bog te može ponovno oduševiti za novi dan.

Dopusti Isusu da te ponovno oduševi. On ulazi u tvoj život na vrata za koja nisi ni znao da si ih ostavio otvorenima, on ulazi na onaj mali sporedni ulaz koji je tebi možda više služio kao bijeg od svega i pomaže ti da sve stvari ponovno preispitaš i staviš na svoje mjesto. Dopusti mu da ponovno uđe u tvoj život jer on jedini ne gleda na tvoj izgled i imetak, ne gleda na ono što si ostavio iza sebe, gleda samo na tvoje srce.

Dopusti Isusu da te ponovno oduševi. I dok se mnogi ljudi s ljudima kockaju pa se onda čude kada ih izgube, on za tebe daje cijeli svoj život, daje ti ga da ti pokaže koliko si mu vrijedan i dragocijen, daje ti ga da bi uvijek imao snagu za novi početak i da bi s njegovim oduševljenjem ti krenuo u ovaj svijet i oduševljavao druge za njega. Kada shvatiš tu ljubav ispočetka, postat ćeš ponovno oduševljen Isusom i znati što ti je činiti da bi ovaj svijet postao bolji.

 

Autor:Mario Žuvela

2,633 total views, 2 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: