Crkva u svijetu

Donald Trump pozvao sve guvernere da otvore crkve: ‘Amerika treba više molitve’

Neki su guverneri odlučili otvoriti trgovine s alkoholom i klinike za pobačaje, a crkve su ostavili zatvorene. To nije u redu“ – izjavio je predsjednik Trump.

izvor: Book.hr


Sjedinjene Američke Države imaju daleko najveći broj potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom. Broj zaraženih u svijetu prešao je brojku od 5,4 milijuna, sa Sjevernom Amerikom koja ima 1,68 milijuna zaraženih.

Nakon što su neki guverneri produžili zabranu okupljanja u crkvama, predsjednik Donald Trump odlučio je djelovati po tom pitanju. AMERIKA TREBA VIŠE MOLITVE U svom kratkom obraćanju javnosti, kako prenosi The Guardian, rekao je sljedeće: „Danas sam proglasio sve crkve, sinagoge i džamije – nužnim službama.

Neki su guverneri odlučili otvoriti trgovine s alkoholom i klinike za pobačaje, a crkve su ostavili zatvorene. To nije u redu. Zato ispravljam tu nepravdu i proglašavam sva mjesta bogoslužja nužnima. Pozivam guvernere da odmah otvore sve crkve. Ako im nešto nije jasno, mogu me nazvati, ali to neće promijeniti ovu odluku.

To su mjesta koja povezuju ljude i drže naše društvo na okupu. Amerika treba više molitve.“
Izvor: theguardian 


 

(Visited 62 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
„Krunica je knjiga za slijepe, gdje duša vidi i tu…