Don Josip Radić

don Josipa Radić : Zašto oko nas vlada nemir, svađe i otrov jezika (VIDEO )

U današnjoj vrijeme ima svega čak i među vjernicima koji nisu upoznali sebe i svoj život kako živjeti u miru sa Gospodinom, sve više među ljudima vlada svađa, ogovaranja, laž i druge stvari koje nije drago Gospodinu.


Ovaj video će vam sve u kratkom ali jakom ohrabrenju dati snagu kako sto sve preboli  i popraviti na sebe greške koje se treba ispraviti i živjeti duhovno.

Svetkovina Duha Svetoga nam može najbolje rasvijetlila stanje svijeta, pogotovo stanje u Crkvi. Što se događa u svijetu? Zašto se događa? U ovom nagovoru don Josip Radić tumači tko je Duh Sveti, što čini za nas i kako znati imamo li Duha Svetoga u sebi.

Govori o onome što svjedočimo svi danas – razdijeljenosti i zašto je tomu tako. Duh Sveti je Bog. Osoba ljubav, onaj koji nam daje moć ljubiti. Duh Sveti je onaj koji nas povezuje s Bogom. Onaj je koji nama daje vječni besmrtni život. Bog šalje Duha Svetoga u naša srca da bi nas pobožanstvenio, da bi nas vodio i priveo u nebo. Znači li to da ako nas Duh Sveti vodi da ćemo živjeti u blagostanju? Ne. Uvijek biti zdravi? Ne. To znači da ćemo stići, pouzdano i sigurno, usred neba.

Da će nas on zaštititi od đavla i svakog drugog zla. Blago osobi koja je otvorena Duhu Svetom koji stanuje u njezinom srcu. To srce je apsolutno sigurno od svih zala na svijetu i svih vragova u paklu, ali to svakako ne znači da neće trpjeti. Sveti Pavao kaže: A sad, evo, okovan Duhom idem u Jeruzalem. Što će me u njemu zadesiti, ne znam, osim što mi Duh Sveti u svakom gradu jamči da me čekaju okovi i nevolje. (jela apostolska 20,23-23) Tako je Duh Sveti jamčio svakom apostolu.

Duh Sveti donosi vjernima, Crkvi, potpuno jedinstvo. Bez Duha Svetoga ne možemo biti jedno. Duh Sveti je princip vječnoga života. Možemo vječno živjeti samo ako se u nama nastani vječni Bog. Najvažnije je znati imam li Duha Svetoga u sebi. Koliko! Po tome bi trebalo ravnati život. Osnovni dokaz da imamo Duha Svetoga u sebi je ljubav Božja. Moć da se darujemo drugome.

Cijeli nagovor poslušajte u priloženom videu:

www.rastimo u vjeri.com


izvor: book.hr

(Visited 483 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Vidjelica Vicka iz Međugorja  poruke koju je Gospa  dala  25.veljaće…