Don Josip Radić

Don Josip Radić: Jao meni ako evanđelja ne širim spasenje u ljudska srca»

Don Josip Radić Nakon sto je doživio jasan Božji poziv u svome srcu, i obratio se i predao svoj život Isusu Kristu danas propovijeda radosnu vijest i donosi nam plodove radosti.

Ovo je njegova propovijeda jaka i korisna za sve ljude di god da se nalazili svi smo pred Bogom jednaki i dužni smo dok smo na zemlji širiti evanđelje i dovoditi ljude  k Bogu.

Razmislite koji su plodovi našeg života? Pavao se obraća Korinćanima «Jao meni ako evanđelja ne naviještam» (1 Kor 9,16). Mnogi misle da se ova Pavlova rečenica odnosi samo na biskupe i svećenike što je u krivu. Ništa jadnije od takvog shvaćanja koje je tako logično.

Svi ćemo biti jednog dana pitani u koje smo to mi srce donijeli Boga? Nažalost, mi imamo pojavu da kroz život iskusimo samo otpad od vjere to se zove “apostazija”. Iz dana u dan vidimo kako ljudi otpadaju od vjere, ali imamo li iskustvo obraćenja i povratka vjeri čiji je smisao vjere obraćenje i spasenje i smisao života? Zato ćemo svi biti pitani «Jao meni ako ne donosim Boga u ljudska srca»
Današnji kršćani su u tome nesposobni za evangelizaciju jer nemaju Boga u svom srcu, ako nemaš Boga u svom srcu kako ćeš ga onda dati drugima.

POSLUŠAJTE PROPOVIJED DON JOSIPA RADIĆA

Izvor: Rastimo u gospodinu


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Ovo je jedna od dobrih i duhovnih meditacije koja će…