Međugorje

Video Gospa nad nebom … Novo sunčano čudo se pojavljuje nad Križnom gorom


Kako mnogi nisu sigurni u Gospino ukazanje više puta je ona dala znakove da je među ljudima prisutna, a tako i u Međugorju kad se Gospa pojavila nad nebom uspjeli su je uhvatiti sa mobitelom što je rijetko da se uhvati i vidi ova svjetlost koja je posebna nebeska i jaka za naše ljudske oči to nebi izdržalo da je bliže bilo.

Međugorje je mjesto iznimnih čudesa ponajprije osobnih, a onda i onih kojima svjedoče grupe i mase ljudi već dugi niz godina. Zanimljivosti i čudesa sa Suncem u Međugorju su brojna i također vrlo česta, a ovo je jedno takvo ‘čudo’ koje se dogodilo za vrijeme molitve u Međugorju a snimili su ga hodočasnici iz Kolumbije. Video je postao viralan i vidjele su ga tisuće ljudi. Kao da Gospa daje znak da je tu, uvijek prisutna kad je zazivamo.

Poruka iz Međugorja, 25. listopada 2021.
“Draga djeco! Vratite se molitvi jer tko moli ne boji se budućnosti; tko moli otvoren je životu i poštuje život drugih; koji moli, dječice, osjeća slobodu djece Božje i u radosti srca služi na dobro svome bratu-čovjeku. Jer Bog je ljubav i sloboda, dakle, dječice, kad vas žele okovati i koristiti, to nije od Boga. Jer Bog ljubi i daje svoj mir svakom stvorenju; i zato me poslao k vama da vam pomognem da rastete u svetosti. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu. 

Pogledajte do kraja, iznimno je…


 Izvor

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Svijet u kojem se nalazimo je jako teško i vlada…