Crkva u svijetu

Dolazi do velike prijevare Gospa upozorava na lažne đavolove prijevare i doktrine

Gospa govori o dinamičnom putovanju koje uključuje ljudski duh na svim razinama postojanja, uključujući dobro i zlo.

Gospa svoju poruku posebno želi kazati o svome sinu Isusu Kristu, koji nas jako voli i želi nas upozoriti da se čuvamo raznih prevara koje su sve više napredovali. Evo što kaže Marija blažena za svog sina.

Iz tog razloga traži od nas da prihvatimo njezine poruke koje su Božji čin. To vodi obraćenju i omogućuje nam da budemo potpuno uključeni u spasonosni događaj koji je radi o Isus Krist, Spasitelj.

Tada postajemo oruđe božanskog djelovanja. Ako se to ne dogodi, čovjek ostaje zatvoren, a prevare i lažne doktrine đavla vladat će ljudskim srcima.

Gospina upozorenja biblijska su istina. U 2. Timoteju, 4. poglavlju, 3. stihu, napisano je

Doći će vrijeme kada ljudi neće podnijeti zdravu doktrinu. Umjesto toga, kako bi odgovarale njihovim željama, okupit će oko sebe veliki broj učitelja kako bi rekli ono što njihove uši žele čuti. Odvratit će uši od istine i okrenuti se prema bajkama.

Već 40 godina Gospa nas u svojim porukama upozorava na ovu biblijsku istinu. Ona nas upozorava da će se pojaviti lažne doktrine i da će đavolove prijevare dovesti do žetve duša za njegovu vlastitu.

Ona kaže: “Djeco moja, ne vjerujte lažljivim glasovima koji vam govore o lažnim stvarima, lažnom sjaju.”

Gospa kaže da su ove lažne stvari Sotonine i upozorava nas da su sva zemaljska iskušenja oruđe đavla. Kaže da se svijet vara kao nikada prije. Sada smo svjedoci velike varke koja se dogodila.

Dana 25. lipnja 2021. Gospa je Mariji poslala sljedeću poruku.

Danas vas sve pozivam: molite sa mnom za mir i slobodu, jer je Sotona snažan i svojom prijevarom želi odvesti još više srca iz mog majčinskog srca. Zato se odlučite za Boga kako bi vam bilo dobro na zemlji koju vam je Bog dao.

Ne dopusti Sotoni da otvori putove zemaljske sreće, putove bez moga Sina. Djeco moja, lažna su i kratko traju. Moj Sin postoji. Nudim vam vječnu sreću i mir i jedinstvo sa svojim Sinom, s Bogom; Nudim vam Kraljevstvo Božje.

2. rujna 2018. Kraljica mira snažno je upozorila na opasnosti đavolskih prijevara . U poruci Mirjani rekla je:

Draga djeco, moje riječi su jednostavne, ali ispunjene su majčinskom ljubavlju i brigom. Djeco moja, sve se više sjene tame i prijevare bacaju na vas, a ja vas pozivam na svjetlo i istinu – pozivam vas na svoga Sina. Samo On može pretvoriti očaj i patnju u mir i jasnoću; samo On može dati nadu u najdubljoj boli.

Moj Sin je život svijeta. Što Ga više upoznajete – što mu se više približavate – to ćete ga više voljeti, jer moj Sin je ljubav. Ljubav mijenja sve; čini najljepšim i ono što vam se bez ljubavi čini beznačajnim. Zato vam iznova govorim da morate voljeti mnogo ako želite duhovno rasti.

Znam, apostole moje ljubavi, da nije uvijek lako, ali, djeco moja, i bolni putevi su putevi koji vode do duhovnog rasta, do vjere i do moga Sina. Djeco moja, molite – mislite na moga Sina. U svim trenucima dana uzdignite svoju dušu k Njemu, a ja ću sakupiti vaše molitve kao cvijeće iz najljepšeg vrta i pokloniti ih svom Sinu. Budite pravi apostoli moje ljubavi; širiti ljubav moga Sina na sve. Budite vrtovi najljepšeg cvijeća. Svojim molitvama pomozite svojim pastirima da mogu biti duhovni očevi ispunjeni ljubavlju prema svim ljudima. Hvala vam. 


Izvor: mysticpost.com | slika: yutube

(Visited 3.070 times, 51 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Sljedeće su stvari tipična iskušenja đavla, koji je, kako je…