Ovo su dokazi da Bog nikada ne odustaje od tebe!

Bog nikada ne odustaje od tebe, nikada to ne zaboravi

I onda kada si bio umoran od svega i nisi imao snage za novi dan, kada ti se činilo da je tvoj život postao jedan nepregledni tunel gdje nisu više vidio svjetlo na kraju, začudio si se odakle se odjednom pronašao jedan mali komadić snage koji ti je vratio volju u život, komadić koji te nagnao da svim svojim obavezama opet pristupiš s puno volje, truda i ljubavi, mali komad snage koji ti je vratio osmijeh na lice i mogućnost da svako jutro opet gledaš kao novu priliku.

I onda kada te ljudi oko tebe po sto puta napuste i razočaraju, kada slažu na tebe svakakva zla, kada te riječima i djelima toliko povrijede da se na staroj rani stvori nova rana, nemoj razmišljati o tome kako ćeš im vratiti istom mjerom. Ako skupiš snage i prepustiš svoj odgovor Bogu – Bog će ti dati ono što ti najviše nedostaje – unutarnji mir ali i zalječenje svih tvojih rana. Nakon toga sve ono što se dogodilo bit će za tebe prošlo svršeno vrijeme.

I onda kada ne uspiješ doći do svojih ciljeva, bilo da razmišljaš da su preveliki za tebe, bilo da je na putu do njih toliko zapreka da nemaš snage da se boriš sa svakom od njih, a onda se odjenom nađe novi put i novi polet, i čini ti se kao da si ispočetka počeo. Tada shvaćaš da sve to što činiš nije samo tvoje djelo već da Bog podupire tvoja leđa, Bog ti daje svoju snagu i svaki problem postaje izazov koji te vodi u bolju budućnost.

Sva ona loša vremena koja si prošao, sve one tragedije koje si preživio, svi oni brodolomi u kojima si se našao, činili su da pomisliš da si sam, da nikoga nema u tvojim teškim danima, ali znak da si bio jači od njih je znak da se Bog našao u tvojoj priči da te podigne iz poraza i pokaže ti novi put. To su dokazi da Bog ne nikada ne odustaje od tebe jer mu značiš i jer te treba za nešto što samo ti možeš napraviti. Vjeruj mu, vjeruje on i u tebe!

 

Mario Žuvela

3,136 total views, 6 views today

Facebook Comments

Admin

1 Comment

  1. Avatar
    dubravka lipanj 29, 2017

    Predragi Bože pomozi mi u ozdravljenju teške bolesti karcinoma podari mi svoju snagu svoju vjeru ,budi uz mene svakog trena molim te za vjeru u ozdravljenje.Trebaš mi svakog trena ja te molim stalno i uvijek vjerujem da je tvoja moć toliko jaka i da ćeš me ozdraviti .Bože znam da si tu ne odustaj od mene jer ja te volim svim srcem vjeruj mi jer i ja vjerujem u tebe i molim te molim te molim te.Amen.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: