Međugorje

Događa će se nešto što samo Gospa zna objasniti: Sotona pritisak nad čovječanstvo završi će na jedan način

Jednog će dana 10 tajni pripasti prošlosti. Do tada će svijet biti jako drugačiji, na bolje. Tajne označavaju kraj jedne ere i zoru nove.

Ovo novo doba bit će doba mira, pa će se mnogo šire razumjeti zašto se Djevica Marija nazvala Kraljicom mira kad se prvi put pojavila u Međugorju.


U ovoj novoj eri čovječanstvo će živjeti u novopronađenom skladu s Bogom. Isus će živjeti i kraljevati u svim srcima.

Ali u svom sadašnjem grešnom stanju čovječanstvo nije spremno za to. I tako je konačna svrha čitavog niza tajni čišćenje, pročišćavanje i poniženje čovječanstva, vraćanje čovječanstva svojim razumima i vraćanje pravih razmjera u odnos između Boga i čovjeka.

Vizionarka Mirjana je 1988. rekla: “Imam optimističan pogled na budućnost. Ako svi počnemo živjeti Gospine poruke, rodit će se novi svijet. I tako tajne također označavaju kraj Sotonine željezne stiske nad čovječanstvom.

Gospa je Mirjani druge godine ukazanja rekla: “Ovo stoljeće je pod vlašću đavla, ali kada se dogode tajne koje su vam povjerene, njegova će moć biti uništena.

Ostalo je da se ispuni samo jedno od proročanstava Djevice Marije iz Fatime. U Fatimi, 13. srpnja 1917., Djevica Marija je otkrila: “Na kraju će moje Bezgrješno Srce trijumfirati.”

Međugorje, Djevica Marija je otkrila da je vrijeme njezina trijumfa blizu: “Pozivam vas na odricanje na devet dana kako bi se uz vašu pomoć ispunilo sve što sam htjela ostvariti kroz tajne koje sam započela u Fatimi.”

Mirjana je sigurna u budućnost i poručuje hodočasnicima: “Ne bojte se . Kada se otkriju tajne, ljudi će shvatiti zašto im je bilo toliko važno. Svi čekamo trijumf Bezgrješnog Srca Marijina.”

Dok njezino poznavanje nekih tajni Mirjani daje težak Križ za nošenje, ona nosi i radost saznanja detalja o Trijumfu Marijina Bezgrješnog Srca.
Mirjana kaže: “Isus će kraljevati u svim srcima

Povijesno poslanje Djevice Marije donosi Isusa na svijet.

Trijumf Marijina Bezgrješnog Srca donijet će razdoblje mira. To se neće dogoditi preko političara, već od toga što je čovječanstvo došlo do mira s Bogom.

Jedinstvena mirna atmosfera Međugorja je otvoren prozor u doba koje dolazi.

Ovaj mir, koji su doživjeli milijuni hodočasnika, trebao bi biti “pokupen”, pounutren i “izvezen” kući kroz osobno obraćenje, svjedočenje i molitvu onih koji dolaze u

U kratkoj, ali snažnoj poruci, 25. lipnja 1995. Gospa je progovorila o današnjem nemirnom stanju svijeta, ali i o vremenu mira koje će na kraju zavladati na zemlji. Rekla je:

Draga djeco! Danas sam sretan što vas vidim u tako velikom broju, da ste se odazvali i došli živjeti moje poruke. Pozivam vas, dječice, da budete moji radosni nositelji mira u ovom nemirnom svijetu. Molite za mir kako bi što prije zavladalo vrijeme mira, koje moje srce nestrpljivo čeka.” (25. lipnja 1995.)


Izvor: mysticpost.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Velečasni Zlatko Sudac  upozorava da trebamo više ljubiti Gospodina i…