Vijesti

Dobra vijest :Marija Husar u 46. godini čeka bebu: ‘Trudnoća je dar od Boga

Početkom 2021. u obitelj stiže sin. Marija i Vjekoslav Rimac vjenčali su se u lipnju 2009. u crkvi svetoga Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu

Izvor: 24sata.hr


Nekadašnja članica glazbene grupe ‘Divas’, Marija Husar Rimac (45) i njezin suprug Vjekoslav Rimac (48), čekaju bebu. Pjevačica je prirodno zanijela u 46. godini pa s veseljem iščekuje početak 2021. kada u njihovu obitelj stiže sin, piše Gloria.hr. ‘Trudnoća je dar od Boga’, kažu.

Marija je puna energija, a većih trudničkih tegoba nema. Bebi se posebno veseli njihov sin Ivan (6).

– Suprug Vjeko ispunio je moje snove. Kad smo se upoznali, imala sam o njemu potpuno krivu predodžbu. Kasnije me oduševio – rekla je svojedobno pjevačica. Marija i Vjekoslav vjenčali su se u lipnju 2009. u crkvi svetoga Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu.

Posljednjoj Divasici koja se udala kume su bile Nina Badrić i Kristina Renić. Mladoženji je kum bio Neven Jurić, a par je vjenčao fra Anto Radoš. Obred je trajao sat vremena, a pjevala je Marijina sestra Ivana Husar Mlinac.


Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Prečesto djeci predstavljamo Boga kao “korisnog” Boga, kao davatelja nagrade…