Djevojčica (3) je ganula milijune koji su čuli njenu pjesmu o Isusovoj muci

Prekrasnim svjedočanstvom o Isusu oduševljeni su i oni koji nisu kršćani!

Malena Clarke (3) je ganula milijune koji su čuli njenu izvedbu pjesme ”Gethsemane” u kojoj pjeva o Isusovoj muci.


Isus nam u Evanđelju govori: Pustite k meni malene, jer njihovo je Kraljevstvo Božje. Postoji li išta ljepše i slađe od čistog svjedočanstva koje dolazi iz srca malenog djeteta?
Upravo to se očituje u videu trogodišnje Claire Ryann iz Utaha koja je pjevajući podijelila sa svijetom njeno nježno svjedočanstvo o Isusu koji ju toliko voli da je predao svoj život za nju.

Predivna pjesma koju je pjevala iz srca Isusu Kristu, njeno pjevanje posebno ima riječi nade i utjehe.

Malena Claire oduševila je svijet svojim izvedbama a za sve je zaslužan njezin otac Dave koji piše glazbu za reklame i filmove te je jednom prilikom ispričao kako je s Claireine tri godine shvatio da ona ima poseban talent: “Prije nekoliko mjeseci dok je Claire imala tri godine ja sam plaćao hotel a kad sam se okrenuo Claire je pjevala Disneyevu Little Mermaid u predvorju. Svi su izvadili svoje telefone i snimali ju.

 

Nisam znao tada da ima takvu memoriju da može zapamtiti sve riječi. “Njezin prvi videozapis zaradio više od 8 milijuna prikaza na You Tubeu. I Claire je tako počela svoju avanturu s milijunima obožavatelja i ocem koji s njom svira i za nju stvara video spotove. No, jedna je pjesma posebno dirnula ljude u srce.

Tu pjesmu otpjevala joj je prvi put njezina baka. Clairein otac svjedoči da otkada je čula pjesmu koja se zove Gethsemane da ju danima nije prestajala pjevati, pjevala ju je non-stop, posebno prije spavanja.

‘Predivno svjedočanstvo donijela je u našu kuću pjevajući nam ovu pjesmu’, rekao je otac koji joj je snimio spot isprepleten Biblijskim scenama. Ovaj spot pogledan je više od 7 milijuna puta te su mnogi ljudi baš duboko dirnuti u srce, čak i oni koji nisu kršćani!

‘Ja nisam kršćanin, ali si me dirnula u srce duboko’, samo jedan je od komentara ispod spota u kojem je malena Claire otpjevala muku i ljubav Isusa Krista:

 

Izvor: https://www.novizivot.net/

 3,005 total views,  12 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.