Svjedočanstva

Dječaka (5) bacili sa trećeg kata, on čudesno preživio! Govori svima da su ga nosili anđeli, a Isus…

Pokušali su ga ubiti, a on i obitelj sve su oprostili

U travnju ove godine u trgovačkom centru Mall of America, 24- godišnji napadač bacio je petogodišnjeg dječaka Landena Hoffmana preko ograde s trećeg kata, a dječak je pao na pod.

Iako su svi mislili da je nemoguće da je taj pad preživio, odmah u početku počela su čuda. Dječak nije doživio ozlijede mozga ni kralježnice, kako se u početku mislilo, a ozlijedio je samo ruku i nogu i površinski glavu, što su liječnici proglasili čudom, s obzirom na visinu pada.

Krenuo je na fizikalnu terapiju, te se savršeno oporavio, a nedavno se vratio i u školu s bratom i sestrom, kako je izvijestio CBN News.

Za ovaj uznemirujući napad optužen je 24-godišnji Emmanuel Aranda koji je dobio kaznu od 19 godina zatvora za pokušaj ubojstva s predumišljajem, a branio se time da nije vidio da je u pitanju dijete jer, kako je rekao, inače pored ograde stoje odrasli ljudi.

Obitelj dječaka nije sudjelovala na ročištima ali su medijima rekli da su napadaču oprostili i da mole za njega.

Dječak čudo, kako Landena nazivaju američki mediji, također oduševljava sve oko sebe jer unatoč traumi on je stalno veseo i nasmijan, prepričava samo pozitivna iskustva, a ono što posebno dira srce brojnih ljudi je to što maleni dječak svima govori da u trenutku kad su ga bacili, nije bio sam.

‘Anđeli su me uzeli i nosili, a Isus me jako voli, i zbog toga sam dobro, a ne brinite, i vi ćete biti dobro’, govori dječak umirujući sve oko sebe.

Hvala Gospodinu!

Izvor: Vjera


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Tradicionalni program Hrvatskog Caritasa „Za 1000 radosti“, kojim se već…