Dječaka (5) bacili sa trećeg kata, on čudesno preživio! Govori svima da su ga nosili anđeli, a Isus…

DJEČAK ČUDO

Pokušali su ga ubiti, a on i obitelj sve su oprostili

U travnju ove godine u trgovačkom centru Mall of America, 24- godišnji napadač bacio je petogodišnjeg dječaka Landena Hoffmana preko ograde s trećeg kata, a dječak je pao na pod.

Iako su svi mislili da je nemoguće da je taj pad preživio, odmah u početku počela su čuda. Dječak nije doživio ozlijede mozga ni kralježnice, kako se u početku mislilo, a ozlijedio je samo ruku i nogu i površinski glavu, što su liječnici proglasili čudom, s obzirom na visinu pada.

Krenuo je na fizikalnu terapiju, te se savršeno oporavio, a nedavno se vratio i u školu s bratom i sestrom, kako je izvijestio CBN News.

Za ovaj uznemirujući napad optužen je 24-godišnji Emmanuel Aranda koji je dobio kaznu od 19 godina zatvora za pokušaj ubojstva s predumišljajem, a branio se time da nije vidio da je u pitanju dijete jer, kako je rekao, inače pored ograde stoje odrasli ljudi.

Obitelj dječaka nije sudjelovala na ročištima ali su medijima rekli da su napadaču oprostili i da mole za njega.

Dječak čudo, kako Landena nazivaju američki mediji, također oduševljava sve oko sebe jer unatoč traumi on je stalno veseo i nasmijan, prepričava samo pozitivna iskustva, a ono što posebno dira srce brojnih ljudi je to što maleni dječak svima govori da u trenutku kad su ga bacili, nije bio sam.

‘Anđeli su me uzeli i nosili, a Isus me jako voli, i zbog toga sam dobro, a ne brinite, i vi ćete biti dobro’, govori dječak umirujući sve oko sebe.

Hvala Gospodinu!

Izvor: Vjera


 10,134 total views,  9 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.