Vijesti

Dječak koji se pridružio Papi na pozornici dogodilo se čudo: nestali simptomi tumora na mozgu

Bogu hvala i za ovo čudo. Majka od dječaka je jako iznenađena za čudo koje se dogodilo sa dječakom kojem je nestao tumor na mozgu, a to se dogodilo kada je dječak bio sa Papa Franjom. Otišli u bolnicu na pregled  na snimak mozga i kad su snimali više nisu vidjeli tumor, doktori su bili u čudu. Danas Gospodin upotrebljava mnoge božje ljude koji mu služe, a tako i papu Franju. Bogu hvala.


Papa me uhvatio za ruku i rekao: ‘Za tebe nemoguće ne postoji’. Manje od mjesec dana kasnije dogodilo se ovo…

Jedan šarmantni dječak pridružio se papi Franji na pozornici na općoj audijenciji 20. listopada. Biskup Leonardo Sapienza prepustio je svoje mjesto s Papine desne strane, uz pljesak stotina vjernika okupljenih u dvorani Pavla VI., kako bi dijete moglo sjesti. Dijete je bilo vidno zadovoljno kada je dobilo svoje vrijeme kod pape, i vratilo se kod svoje mame.

Taj je dječak je Paolo Bonavita. Ima 10 godina. I, prema izvješću CBS Newsa, njegova interakcija s Papom mogla bi biti više nego šarmantna – njegova majka tvrdi da je bila čudesna.

CBS javlja da je Paolo, koji je Talijan, bio u Rimu na liječničkim pretragama jer su liječnici bili zabrinuti da ima tumor na mozgu. Paolo ima autizam i epilepsiju, a liječnici su htjeli isključiti rak ili multiplu sklerozu. Kada je samouvjereni Paolo marširao stepenicama u dvorani Pavla VI – Papa je o njemu govorio kao o primjeru slobode.

“Penjeći se sam stepenicama, za što mu mu inače treba pomoć, pomislila sam: ‘Ovo se ne događa’”, rekla je za CBS News. Pogotovo zato što su liječnici bili “gotovo sigurni da je riječ o tumoru na mozgu”. Poslije je papa Franjo osobno otišao pozdraviti majku Morru, rekavši joj da će se moliti za Paola.

“Uhvatio me za ruku i rekao: ‘Za tebe nemoguće ne postoji’ , rekla je ona, prenosi CBS. Manje od mjesec dana kasnije, liječnici su rekli Morri da Paolo nema znakova raka, a simptomi su nestali. Morra je rekla da će Papi reći: “Hvala na čudu.”


Izvor: Aleteia

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Vjerujem da u kući imate nešto od tih svetih stvari…