Vijesti

Dječak koji je bio bolestan i borio se sa tom bolešću je nestalo – Bog je učinio posebno čudo na njim on je ozdravio potpuno

Bogu zahvaljuje od svega koji čini predivna djela svima koji ga traže i mole. Bog je ljubav i život koji će ti uvijek pružiti radost, mir i zaštitu.

Predivno svjedočanstvo obitelji ovog dječaka koji je bio bolestan i borio se sa teškom bolešću, ali obitelj nije odustala nego su nastavili moliti za svog sina da ga Isus dotaknem i izlijeći i dogodilo se čudo ovaj je dječak ozdravio od bolesti  i nestala svaka bolest koju je imao. Uvijek molite i nikad ne odustajte nekada treba više moliti to nam je znak da nas Bog uslišava uvijek ako ga zatražimo.


Dječakova bolest je nestala bez ikakvog objašnjenja nakon što se obitelj okrenula Bogu u molitvi. Bog je učinio veliko čudo!

Jeste li ikada svjedočili čudu u životu? Ako niste, vjerujete li u čuda? Za tada 4-godišnjeg Noaha i njegove roditelje čudo je nešto stvarno.

Kao dječak, Noah Stoltz imao je nekoliko jako ozbiljnih infekcija i upala uha. Zbog toga se neprestano razbolijevao. Tada su roditelji testirali njegov imunološki sustav. Saznali su da ima imunodeficijenciju što je značilo da bolesti nisu osnaživale njegov imunološki sustav.

Njegovi roditelji, Lindsay i Dalton, sumnjali su da će Noah ikada biti bolje. Neprestano je bio bolestan, a ni liječnici nisu imali odgovor.

Kada je imao 4 godine, Noah je ponovno testiran. Ispostavilo se da mu je imunološk sustav u redu, ali su liječnici rekli njegovoj mami da je možda riječ o nečemu drugom; raku ili autoimunoj bolesti.

Jednu večer, Noah je mami rekao: „Mama, ti me ne možeš ozdraviti. To samo Bog može“. Misao o tome da ga zauvijek izgube njegovim roditeljima bila je nepodnošljiva.

Obitelj se potpuno usmjerila na Isusa

No Bog je dao Noahovom ocu mir. Potpuno su se usmjerili na Isusa.

„Zaista vjerujem da će Gospodin izliječiti našeg sina. No vjerujem da će prvo biti mnogo gore“, rekao je.

Dalton se ustrajno molio te je postao molitvena stijena svoje obitelji.

No, jednog dana je Noah došao kući u užasnim bolovima. Srce ga je jako boljelo, kao i ruka. Počeo je dobivati crvene pjege i osip po torzu. Te noći je hitno prevežen u bolnicu jer je njegova bolest bila van kontrole. Osip se proširio na cijelo tijelo, a lice mu je počelo naticati te je jako povraćao.

Liječnici su rekli da ga moraju stabilizirati inače će ga izgubiti.

„Sjećam se da sam plakala Bogu te sam se osjećala kao da je sam pakao pokraj mog sina“, prisjetila se Lindsay.

No, ujedno je dodala: „Osjećala sam i da je Duh Sveti znao kako se osjećam jer je Isus došao do vrata pakla te ih je pobijedio“.

Nastavili su se moliti i vjerovati u Boga. Uz njih se molilo još mnoštvo ljudi.

Bog je učinio čudo

Pet dana kasnije, Noah se potpuno oporavio. Bog je učinio čudo. Liječnici nisu mogli vjerovati.

„Nikada nisam vidio da se netko tako brzo oporavio“, rekao je jedan liječnik.

Dalton je zaključio: „Tih pet dana u bolnici je bila prilika da se sjetimo istine, da se sjetimo tko je Bog i da nikada ne smijemo sumnjati u Njega. Bez obzira na okolnosti“.

Moć je zaista u molitvi.

Pogledajte video:


izvor: Novizivot.net

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Koliko vremena provodimo pred televizoru dali više od molitve i…