Međugorje

Digao se Sotona i postao jak želi dohvatiti vaše duše: Upozorenje od Gospe


Svi smo upoznati da se nalazimo u teškim vremenima i kad u svijetu vlada velike promjena i veliko zlo jel Sotona se sve više digao protiv čovjeka, a pogotovo onih koji su vjernici i njih najviše želi uništiti i dohvatiti.

Vjerom u Isusa Krista i njegovu zaštitu sotona ne može samo tako nas uloviti jel smo pod zaštitom Isusa Krista koji nas štiti u ovim vremenima kojima se nalazimo.

Molite sve više u vašim kućama sa obiteljima i vašim prijateljima, samo molitvom možete ostati jaki i snažni, molite za vašu rodbinu i sve ostale  koji nisu upoznali put Kristov da ga upoznaju.

Svakog 25. u mjesecu vidjelica iz Međugorja, Marija Pavlović Lunetti prima poruku za čovječanstvo. Ovo je poruka primljena 25. siječnja 2022. godine i u njoj nas, po riječima vidjelice, Djevica Marija poziva na osobnu molitvu.

Poruka glasi:

„Draga djeco! Danas vas pozivam da se vratite osobnoj molitvi.
Dječice, ne zaboravite da je sotona jak i da želi sebi privući što više duša. Zato vi budite budni u molitvi i odlučni u dobru. Ja sam s vama i sve vas blagoslivljam svojim majčinskim blagoslovom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“


Autor: rastimo u vjeri

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Događaj koji je zadivio, ljude koji su uhvatili ovaj fenomena…