Aktualno

Denzel Washington – slavni glumac poziva mlade da predaju svoj život Kristu!

Glumac Denzel Washington predani je kršćanin, te je Magazinu GQ javno potvrdio  kako svaki dan čita Bibliju i moli se Bogu. Ovaj planetarno popularni glumac i dvostruki oskarovac ne stidi se svjedočiti što Isus Krist znači u njegovom životu.

Na današnji dan 1954. godine rođen je američki glumac Denzel Washington. Do sada je nagrađen s dva Oscara, uključujući onaj za najbolju mušku ulogu (za film Dan obuke, Training Day, iz 2001. godine). S ukupno šest nominacija i dva osvojena Oscara, Washington spada među najveće živuće svjetske filmske zvijezde.

Malo ljudi zna da je slavni glumac i predani kršćanin.

Hollywoodska zvijezda Denzel Washington, poznat i po svjedočenju svoje kršćanske vjere, uputio je savjet mladima i poručio im da “uvijek stavljaju Boga na prvo mjesto”.

“Sve što imam dobio sam po njegovoj milosti. To je dar… Ja sam mu često okretao leđa, ali on je ostajao sa mnom”, rekao je slavni glumac koji je sam razmišljao da postane kršćanski pastor kao što je to i njegov otac.

“I dok ste na koljenima, zahvalite. Za milost, za razumijevanje, za mudrost, za svoje roditelje, za Božju ljubav, za poniznost i mir, za napredak. Recite mu unaprijed hvala za ono što je već vaše… Istinska težnja za bilo čim dobrim u vašem srcu Božji je dokaz kojeg vam je poslao i koji dokazuje da je to već vaše… I kada to što želite dobijete, pogledajte oko sebe i pomozite nekom”, poručio je Washington, ponavljajući ono što je već naglašavao u ranijim istupima pred mladima – stav zahvalnosti pred Bogom je presudan za ispunjen život.

Denzel Washington već je više od 35 godina u braku sa svojom suprugom Paulettom, te u svom braku imaju četvero blagoslovljene djece.

 

 

Izvor: narod.hr/bitno.net

(Visited 27 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Nije teško onih tisuću tereta što nose leđa, težak je…