Duhovni savjeti

Danas je Majčin dan koji ne koštaju ništa a bogatu vrijednost imaju

Svako tko imaju roditelje a posebnu svoju majku pokažite joj da je volite, majka je samo jedna na ovo svijetu koja vas je rodila i odgojila. za njezin dan poklonite joj ljubav, radost i zahvalnost za sve što je učinili za vas.

Pokazati joj da vam je stalo ne mora biti skupo. Ovi darovi pokazuju vašu ljubav i poštovanje!
Dar ne mora biti skup da bi bio promišljen i smislen. Zapravo, pokazivanje da vam je stalo uopće ne mora koštati nikakav novac.

Ako niste sigurni što učiniti za mamu u svom životu ove godine, pogledajte ove darove za Majčin dan koji su zaista prekrasni i ne koštaju ništa.

1
NAPIŠITE JOJ PISMO ZAHVALNOSTI ZA SVE ŠTO JE UČINILA
Odvojite vrijeme da zapišete na papir svoju zahvalnost i ljubav. Ona će cijeniti ovo posebno pismo dugo nakon što prođe Majčin dan.

2
RIJEŠITE SE PROJEKTA UMJESTO NJE
Je li oduvijek govorila da se mora pobrinuti za čišćenje garaže ili sređivanje foto albuma? Posvetite malo vremena da dovrši svoj veliki projekt.

Ili samo provedite neko vrijeme čisteći kuću umjesto nje. Kao majka mnogih mališana, mogu potvrditi da bi ovo bio vrlo cijenjen dar!

3
DAJ JOJ MASAŽU
Spa dan može biti izvan budžeta, ali možete je razmaziti kod kuće opuštajućim trljanjem ramena ili stopala.

4
POSLUŽITE DORUČAK U KREVETU
Doručak u krevetu je klasik za Majčin dan s razlogom! Možete čak i ispisati jednostavan jelovnik za nju da bira.

5
DUG, PROMIŠLJEN RAZGOVOR
Mame vole priliku da stvarno, duboko razgovaraju sa svojom djecom. Bilo da je zovete telefonom ili je osobno posjetite, sjednite i potpuno se usredotočite na nju.

Raspitajte se o njezinim omiljenim uspomenama iz različitih razdoblja u njezinom životu ili izvucite neka pitanja s ovog popisa od 38 zanimljivih pitanja koja ćete odmah postaviti svojoj mami . Spreman sam se kladiti da će to biti divno vrijeme za vas oboje.

6
IDITE ZAJEDNO U AVANTURU NA OTVORENOM
Izađite u šetnju po susjedstvu, pješačenje kroz šumski rezervat ili šetnju lokalnim botaničkim vrtom. Učinit će da se oboje osjećate zaista odmorno i osvježeno !

7
DAJTE JOJ DAR VREMENA ZA SEBE
Za mnoge zaposlene mame, malo vremena nasamo bilo bi dragocjen dar. To bi moglo značiti pustiti je da spava do kasno, odvesti djecu na igralište dok uživa u dugoj vrućoj kupki ili je poslati van na jedno poslijepodne samu.

Kako god to učinili, samo joj dajte do znanja da je duboko voljena i cijenjena. To je najbolji poklon koji možete dati mami, bilo koji dan u godini.

Glazba za Majčin dan:


Izvor: aleteia.org / Autor: rastimo u vjeri

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Čitajući knjižicu „Ljubav i čistoća“ koju je uredio pater Božidar…