Vijesti

Dali vidite nešto predivno i rijetko?’ Poznati fotograf snimio Isusa Krista koji stoji na nebu u bijelom i sjaju

Dogodilo se čudo! fotograf slučajno slikao nebo i zapazio neobičnu lik na nebu kako stoji u nebu u bijelom, krunu na glavu i to predvečer vidi se kako je bijel poput posebne svjetlosti to nam govori da je Isus sa nama uvijek i svaki dan i da nas promatra..

Fotografija je dotakla milijune ljudi

Dana 11. rujna 2021. obilježena je 20. godišnjica napada na Svjetski trgovački centar u New Yorku u kojem je poginulo 2.996 ljudi. Tijekom tog dana, milijuni ljudi sjećali su se strašnih epizoda, djelili tragične slike i priča koje su se širile – i nastavljaju se širiti – svijetom.

New York je napade 2016. obilježio napade događajem pod nazivom “Tribute in Light”. Tijekom ovog događaja, fotograf Richard McCormack snimio je nevjerojatnu fotografiju. Ponovno je podijelio viralnu fotografiju i na ovogodišnjoj godišnjici. Riječ je o fotografiji koja je danas pogledalo veiki broj ljudih na društvenim mrežama.

“Nikada ne zaboravite ovaj razoran dan”, napisao je McCormick . “Oni koji su poginuli, oni koji su patili, oni koji su nastavili patiti. Bio sam blagoslovljen snimanjem ove nevjerojatne fotografije koja je postala viralna. Donosi puno radosti u moj život. Volim ju dijeliti. ” Još je upitao, što vi vidite?

Norma Aguila Valdaliso napisala je: “Neki kažu da je to photoshop, ali znam da nas niste prevarili. Ovo mi je probudilo toliko vjere. Bog nas čuva. Stalno.”

McCormack je odgovorio: „Nema Photoshopa. Nemojte ga ni koristiti. ”

Evo uvećane fotografije:

© Richard J. McCormack

Yvette Cid, čija su djeca bila žrtve napada, emotivno je izrazila: „To je sjajna slika. Vau, izgubila sam dvoje djece i vjerujem da je ovo znak za sve one koji su izgubili voljenu osobu. ”

Helena Padgett također je komentirala: “Nevjerojatno! Gospodin je s nama i ovo je samo još jedan podsjetnik. Prelijepo je.”

Kakva god ova slika bila, podsjeća nas da Krist prihvaća našu bol i hoda uz nas do kraja svijeta. Slava Bogu za sina Isusa koji nas vodi, čuva i štiti, uvijek je sa nama di god da jesmo on je naš mir i radost.


Izvor: Vjera


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Danas mnogi dolaze i traže pomoć preko raznih vračara,  čitanje…