Međugorje

ČUDO UKAZANJA, KAKAV ŠOK, POGLEDAJTE! Gospa se pojavila pored vidjelice iz Međugorja!

Zahvaljujući ovom videu vjernici diljem svijeta mogli su vidjeti Gospu Međugorja


Talijanska stranica LaLuce De Maria izvijestila je o videu koji je prije nekoliko godina omogućio vjernicima cijelog svijeta da vide Gospu Međugorja. Dogodilo se to u zaseoku Asiza tijekom molitvenog sastanka i pored vidjelice Marije iz Međugorja. Video je snimila Fiorella, turistkinja koja je tog dana bila na molitvi. Snimala je na običnom mobitelu te se očima nije vidjela. Međutim,  kasnije, u pregledavanju snimke jasno se vidi Gospa, odnosno svjetlost koja stoji pored vidjelice Marije.

Video je toliko šokirao sve prisutne da ga je odlučio prikazati i talijanski novinar Massimo Gilleti u emisiji Domenica In, Rai televizije, popularnoj talijanskoj emisiji. Video je za potrebe priloga detaljno pregledan od strane stručnjaka za video te je zaključeno da zaista nije bilo nikakve intervencije u video. To je naime bio uvjet da video bude pušten uživo svijetu. Tako je cijela Italija ali i cijeli svijet, zbog viralnosti videa mogao očima vidjeti Kraljicu Mira iz Međugorja.

Pogledajte, od 1 minute i 30 sekundi priloga pojavljuju se fotografije koje su zapanjile sve.

 


Prenosi portal: Vjera

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
"Daleko od toga da su plašljivi, zlovoljni, grubi, melankolični ili…