Fra Ivo Pavić

ČUDO U ŠURKOVCU! Žena u invalidskim kolicima prohodala nakon molitve fra Ive Pavića!

„A ovi će znakovi pratiti one koji uzvjeruju: u ime će moje izganjati zloduhe, novim će jezicima zboriti, zmije uzimati; i popiju li što smrtonosno, ne, neće im nauditi; na nemoćnike će ruke polagati, i bit će im dobro“ (Mk. 16, 17-18).

Draga braćo i sestre u Kristu, velika je milost i Božji blagoslov da na „djelu“ vidimo snagu molitve. Preko našeg dragog fra Ive Pavića, milosrdni Gospodin ozdravio je mnoge ljude. Nerijetko, zli duhovi urlali su i, izlazili iz ljudi, dok je ovaj franjevac molio molitvu Otklinjanja. Time se jasno potvrđuju riječi iz Svetog Pisma „A ovi će znakovi pratiti one koji uzvjeruju“ (Mk. 16, 17).

Fra Ivo često ponavlja na svojim duhovnim obnovama: „Da nisam upoznao Isusa Krista, osobno, bilo bi mi bolje da se nisam ni rodio.“ Naglašava, da to govori svim ljudima, bez obzira da li su vjernici ili ne, bez obzira da li su katolici, muslimani, protestanti…Nerijetko putuje po svijetu, jer kako kaže „ljudi su gladni Božje riječi“.

Ako uzmemo Katekizam katoličke crkve u ruke, što bi svi trebali češće raditi, da upoznamo svoju vjeru, pročitat ćemo; „1506. Krist je pozvao učenike da idu za njim uzimajući svoj križ. Slijedeći ga, drugim su očima počeli gledati bolest i bolesnike. Isus je učenike pridružio svome siromaštvu i služenju. Učinio ih je dionicima svojeg suosjećanja i iscjeliteljskog poslanja: „Otišavši, propovijedali su obraćenje; izgonili mnoge zloduhe i mnoge su nemoćnike mazali uljem i oni su ozdravljali“ (Mk. 6, 12-13).

 Preko naših dragih svećenika „bolesnici nastoje dotaknuti Isusa „jer je snaga izlazila iz njega i sve ozdravljala“ (Lk. 6, 19). Ali, moramo znati da je milosrdni Isus prisutan „u svojim sakramentima“, gdje nas „nastavlja „doticati“ da nas izliječi.“ Katekizam katoličke crkve dalje naglašava; „Duh Sveti nekima daje poseban dar ozdravljanja da se preko njih očituje milost Uskrsloga.“ Nisu svi pozvani da ozdravljaju, kako Katekizam navodi „Duh sveti „nekima“ daje posebni dar ozdravljanja“. Isus Krist, Sin Boga živoga naređuje apostolima, a preko njih i svojim svećenicima kojima daje poseban dar ozdravljanja „Bolesne liječite!“ (Mt. 10, 8).

    Fra Ivo je na obredu „polaganja ruku“ u svojoj župi u Šurkovcu došao do gospođe u invalidskim kolicima te položio ruke na njezinu glavu i počeo moliti. Gospođa se u jednom trenutku podigla iz invalidskih kolica i, prošetala ispred oltara. Pogledajte čudesan trenutak snažnog djelovanja molitve. Neka je hvala i slava milosrdnom Isusu.

Draga braćo i sestre u Kristu, obavještavamo vas da će večeras, 13.10.2018. i sutra u nedjelju, 14.10.2018. na internetskom radiju Božje Milosrđe, za sve vas koji ne možete prisustvovati duhovnim obnovama, klanjanjima pred Presvetim i svetim Misama fra Ive Pavića biti u programu ovog internetskog radija. Na ovom radiju često možete slušati molitvu Otklinjanja koju moli fra Ivo Pavić, te molitvu egzorcizma svetom Mihovilu koju moli don Josip Radić. U 15:00 svaki dan možete moliti krunicu Božjeg Milosrđa.

 Subota i nedjelja na internetskom radiju Božje Milosrđe: U 19:30 Gospina krunica sa Sl. Božjim Franjom Kuharićem. U 20:00 duhovna obnova koju vodi fra Ivo Pavić. U 20:45 franjevački redovnici mole krunicu svetom Antunu Padovanskom. U 21:00 sv. Misa koju predvodi fra Ivo Pavić. U 22:00 krunica Božjeg Milosrđa. U 22:20 klanjanje pred Presvetim predvodi fra Ivo Pavić. U 23:10 Zlatna krunica.

Prati te Radio Božje milosrđe putem ovo link dolje:

Radio Božje Milosrđe

Video ozdravljenje kod fra Ive Pavića

Draga braćo i sestre u Kristu, potičem vas, od srca, na molitvu za našeg dragog papu Franju, svećenike, časne sestre, biskupe i kardinale!

   ISUSE, UZDAMO SE U TEBE!
Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas!

Gospe Fatimska, moli za nas!
Sveti Josipe, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Mihovile, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Petre, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ivane Bosco, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ljudevite Montfortski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ivane Pavle II., u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Franjo Asiški, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Benedikte, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Ivane od Križa, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Antune Padovanski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveta Faustino Kowalska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Padre Pio, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!
Sveti Leopolde Mandiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ignacije Loyolski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Dominiče, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blažena Aleksandrino, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!


Tekst pripremio: Brat Ivan

(Visited 665 times, 4 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Na današnji se dan, 13. listopada 1917., u poljima Cova…