Međugorje

Čudo u Međugorju koje se rijetko vidi. Uhvatili su Isusa Krista pored križa

Talijanska Facebook stranica ‘A Medjugorje la Madonna ti chiama, ascoltala’ koja izvještava o Međugorju, a koju prati više od 120 tisuća ljudi objavila je zadivljujuću fotografiju hodočasnika, a koji je fotografirao mjesto poznato kao Plavi križ u Međugorju.

Na fotografiji kao da se vidi Blažena Djevica Marija ali i i Isus? Kako objavljuju, fotografija je nastala u subotu 22. svibnja. ‘Dobro pogledajte ove fotografije. Izgleda da nas Djevica Marija čeka na brdu ukazanja kod Plavog križa. Dogodilo se jučer na mjestu ukazanja’, stoji u objavi uz fotografiju koja je objavljena u nedjelju.

Mnogo je čudesnih fotografija iz Međugorja ali ova je posebna

Plavi križ, Gospin štit od opasnosti

Mnogi hodočasnici imaju krivu informaciju, da je Plavi Križ mjesto prvog Gospinog Ukazanja, ili da su tu vidioci imali Ukazanja kada je milicija zabranila dolazak na mjesto Ukazanja, međutim, to nije istina.

“Dana Gospodnjega 4. srpnja 1982. godine (Bila je Nedjelja), grupa mladića i djevojaka koji su se nalazili ispred Vickine stare kuće odlučiše se zajedno sa Ivanom vidiocem, unatoč policijskoj zabrani, popeti se na Podbrdo na takozvano “Glavno mjesto” i tu su počeli moliti i slaviti Gospoda!

Nije nevažno napomenuti da je taj dan bio “Dan Borca” veliki komunistički praznik!

I tako moleći i slaveći Gospoda, Gospa se neočekivano ukaza Ivanu i kaže mu da želi da se formira molitvena skupina i da se sastaje dva puta tjedno, te da će ona pratiti molitvenu skupinu sa svojim ukazanjima!

Rekla je također da mi odredimo dane i vrijeme, pošto su neki članovi bili u radnom odnosu i nisu mogli nazočiti u svako vrijeme na ukazanju!

www.rastimo u vjeri.com


Izvor: hercegovin.in

(Visited 1.287 times, 10 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Nebo je mjesto na koje svi želimo ići, mjesto bez…