Crkva u svijetu

Čudo u Fatimi : Sunce u obliku križa se pojavilo na nebu u vrijeme posvećenja Rusije i Ukrajine ”


Mnogi su svjedoci u Fatimi  sunce koje se pojavilo u obliku križa vidi se se da je nebo tmurno a na samom nebu svjetlost poput nebeske.

Prošli mjesec Dana 25. ožujka 2022. u Fatimi, tijekom kardinalske posvete Rusije i Ukrajine u isto vrijeme kada i posveta pape Franje, dogodilo se posebno na nebu što su mnogi svjedoči ovom događanju nevjerojatan znak sunca poput križa se moglo vidjeti.

Pogledajte ovu sliku izbliza kako biste pronašli golubicu koja drži svijetleći plavi križ – znak da će Gospa donijeti mir!  Sve se svodi na nebeske upute i obećanje koje je dala Marija.

Isus želi uspostaviti u svijetu pobožnost prema mom Bezgrješnom Srcu. Obećavam spasenje onima koji ga prihvate, a te će duše Bog voljeti, poput cvijeća koje sam stavio da ukrasim Njegovo prijestolje. Vidio si pakao, kamo odlaze duše jadnih grešnika.

Kako bi ih spasio, Bog želi uspostaviti u svijetu pobožnost prema Bezgrješnom Srcu. Ako se izvrši ono što vam kažem, mnoge će duše biti spašene i bit će mir. Moje Bezgrješno Srce bit će vaše utočište i put koji će vas voditi Bogu.

Prije nego što dođem kao Pravedni sudac, doći ću kao Kralj milosrđa. Prije nego što započne Dan pravednosti ljudima dat će se sljedeći znak na nebu. Onda će se pojaviti znak križa na nebu i iz svih otvora, gdje su bile probijene ruke i noge Spasiteljeve, izvirat će velike svjetlosti, koji će neko vrijeme osvjetljavati zemlju. kako smo sami svjedoči sve više vidimo razna čuda na nebu koja se događaju. čak i Isusa se moglo vidjeti kako hoda oblakom na jednu prelazi na drugu stranu i puno toga će se još događati prije dolaska Kristovog.


Izvor

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Dali će Papa Franjo otići za Kijev, to je njegov…