Crkva u svijetu

Čudo u Brazilu: Svećenik u čudu snimio kip Gospe kako plaće

Čuda u Brazilu i to posebno kip Gospe plakao tri puta, ali ne u istom danu, snimio slučajno svećenik i bio je u čudu ovog događanja čak i vjernici koji su se našli tamo su svjedočili i vidjeli ovo čudo koje se zbilo.

Znanstvenici su nekoliko puta analizirali suze i pronašli su ovo

Posljednja tri desetljeća kip poznat kao Gospa od meda plače sol, ulje i med. Monsinjor Edmilson José Zanin snimio je prije nekoliko tjedana impresivan video, koji detaljno prikazuje navodne Gospine suze, kad je kip Gospe  stigao je u crkvu svetog Joséa i svete Teresite u Aguas de Santa Bárbara:

Brazilski televizijski program Padre em Missão prvi je put ispričao impresivnu priču 1993. Vlasnica kipa Lilian Aparecida duboko je odana Gospi Fatimskoj i molila je krunicu, osobito 13. u mjesecu. Posjedovala je mali kip ispred kojeg se molila, ali jednog dana se slomio.

Susjeda je kasnije otputovao u Portugal. Znajući za njezinu odanost, prijateljica joj je 20. listopada 1991. donijela  originalni kip iz grada Fátime u Portugalu. 13. svibnja 1993. Lilian je primijetila da je njezin novi kip mokar i da plače. Odmah ga je obrisala, ali suze su i dalje padale. Kad su stigli njezini pratitelji u molitvi krunice, također su svjedočili tom događaju.

Pogledajte i video:

Ubrzo nakon toga slika je prenesena u gradsku crkvu i odjednom je počela plakati sol. 22. svibnja 1993. sol se pretvorila u med. Od tada je kip postao poznat kao Gospa od meda.

Fr. Reginaldo Manzotti intervjuirao je oca Oscara Donizetea Clementea iz biskupije São José do Rio Preto, koji je izjavio da su znanstvenici nekoliko puta analizirali elemente na kipu i pronašli vodu, sol, ulje i med.

Od tada je Gospa od Meda (iako Crkva nije dala službene objave) posjetila različite župe diljem Brazila.

ChurchPop


Izvor: Vjera

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Kod Gospodina nisu bitne godine ko želi iskreno služiti kao…