Međugorje

Čudo o malom Dariju koji je ozdravio u Međugorju, Italija na nogama

Talijani skupili pola milijuna eura za dječakovu operaciju, on otišao u Međugorje i nakon molitve ozdravio ovo je čudo koje je čitavu Italiju digo na noge. Roditelji Darija su u čudu i presretni a Dario još više. Gospa je uslišala molitvu svih naroda koji su molili za Darija. Slava neka je Kristu.

Dariu se u dobi od devet godina javljaju simptomi netipični za zdravo dijete njegove dobi.  Alessandro, otac malenog Daria, pripovijeda još uvijek duboko dirnut, iako je od toga sudbonosnog dana koji se sad već trajno urezao u njegovo pamćenje prošlo nekoliko mjeseci.

Prije odlaska u Međugorje, zabrinuti roditelji vode dječaka na dodatne pretrage. Rezultati tih pretraga su uznemirujući i slijedi dijagnoza koju nikad ne bi želio čuti niti jedan roditelj, piše talijanski portal La Luce di Maria.

Maleni Dario boluje od vrlo rijetkog tumora na srcu, koji se u nekim okolnostima očituje tek pri iznenadnoj smrti oboljelog.

Postoji rizik od pada u očaj roditelj koji gube svojeg ljubljenog sina. Ne može tu pomoći niti medicina niti istraživanje…

Tako počinje duga kalvarija za malenog Daria i njegove roditelje koji su proputovali cijelu Europu u potrazi za nekim tko će im moći vratiti nadu. No u cijeloj Europi ne postoje klinike adekvatno opremljene za praćenje ovog vrlo rijetkog slučaja, samo u Americi nazire se nada, ali nemaju novac za tu operaciju.  Ne preostaje im ništa drugo nego okrenuti se vjeri i molitvi, sve dok im jednoga dana njihov obiteljski prijatelj ne ispriča o Međugorju, točnije o Vicki, jednoj od vidjelica kojoj je služba moliti za bolesne.

Stigavši u Međugorje susreću se s Vickom koja ih prima u jednoj sobici i intenzivno moli nad Dariom, privijajući ga čvrsto uza se s toliko ljubavi. U tom trenutku imali smo osjećaj da se Gospa brine o nama, priča dirnuti Alessandro.

Vrativši se iz Međugorja dočekala ih je lijepa vijest. Sicilija je skupila pola milijuna  eura potrebnih za Darijevu operaciju u Americi. Čim su onamo stigli Dario biva podvrgnut preliminarnim pretragama kako bi ga se moglo operirati. Na operaciji će biti podvrgnut kirurškoj intervenciji na otvorenom srcu.

Nakon nekog vremena kirurg na čelu medicinskog tima prekida operaciju dajući potresnu izjavu.

“Tumoru nema ni traga, kao da ga nikada nije ni bilo, nemam što operirati, dječak je zdrav! Čudo!”


www. rastimo u vjeri.com

(Visited 2.437 times, 3 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Htjeli mi to ili ne, svojim životom mi ostavljamo tragove.…