Crkva u svijetu

Čudo nad Ukrajinom: Pojavio se Svijetleći križ nad na nebu iznad Ukrajine 2 puta u zadnja tri dana!


UKRAJINAKako smo svjedoci cjelokupne situacije u ukrajni, vjerujem da ovo čudo nad nebom je ohrabrenje za taj grad i državu da je Gospodin prisutan. Mnoga braća sestre se mole tamo i hrabro sa pouzdanje u Boga sve su prepustili njemu. Križ je znak prisutnosti  Isusa da je tu i nada da će prestati rat..

Čudo nad nebu, Svijetleći križ se pojavio na nebu iznad Ukrajine 2 puta u zadnja tri dana! Samostan Svetog Mihovila Zlatnih Kupola je samostan koji djeluje u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine.

Manastir se nalazi na desnoj obali rijeke Dnjepar, na rubu litice sjeveroistočno od Katedrale Svete Sofije.

A upravo se na nebu iznad Zlatnog samostana dogodilo nešto misteriozno, slučajno ili ne tijekom ovih ratnih dana. Tajanstveni bijeli KRIŽ pojavio se na nebu iznad ukrajinske prijestolnice, manifestirajući se tik uz zlatne kupole katedrale, piše strani portal.

Križ na nebu uočen je 2. ožujka 2022. zahvaljujući živim slikama s nadzornim kamerama samostana sv. Mihaela zaštitnika ovoga grada. Na fotografijama preuzetoj iz video kamere možemo vidjeti bijeli križ koji se nalazi ispod oblaka na maloj udaljenosti od kupole katedrale sv. Mihovila. Analiza slike isključuje odsjaj ili bljesak leće jer je u to vrijeme nad gradom bilo vrlo oblačno i stoga nije bilo sunčeve svjetlosti. Slika prikazuje kršćanski križ, simbol vjere i nade.

Nije slučajno da se križ pojavio iznad katedrale sv. Mihovila koju su sovjetske vlasti srušile 1930. godine, a obnovljenu i dovršenu 1991. godine, godine kada je proglašena neovisnost Ukrajine. Ovaj križ je očito poruka upućena Rusiji koja je ovih dana napala Ukrajinu i pokrenula vrlo nasilnu ratnu akciju.

Jučer se na nebu iznad Khersona u Ukrajini, ponovno se pojavio svjetleći križ. (foto pogledajte ovdje ) Slučajnost ili se viđenja sv. Faustine ostvaruju, tek ćemo vidjeti. Bog neka je uz nas i cijeli svijet.


Izvor: Prenosi strani portal : medjugorje.com
(Visited 1.139 times, 3 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Post je nešto najvažnije u životu kada se odrečemo užitka.…