Crkva u svijetu

Čudo nad svetištem u Nigeriji – Gospa je ukazala na nebu vidjelo je 100 SVJEDOKA

Čudo na nebu u Nigeriji ukazanje Gospe na nebu u blistavoj svjetlosti nebeskoj mnogi su je vidjeli otprilike 100  svjedoka svi su bili iznenađeni ovo čudu.

Željeli bismo s vama podijeliti kratki komentar čuda o ukazanju naše Svete Djevice Majke u Nigeriji 22. lipnja 2022.

Katolički svećenik fra. Evaristus Bassey, podijelio je fotografije “Djevice Marije” koje su se pojavile u državi St. Charles Cross Rivers. Prenosi portal: mysticpost.com

Napisao je:
U srijedu 22. lipnja 2022. u jednoj od naših župa ukazala se Blažena Djevica Marija. Tome je svjedočilo više od 100 ljudi, čak i protestantski pastor koji je došao posjetiti svog rođaka, pomoćnog svećenika.

Jedan od korisnika tvrdi da vidi samu Djevicu Mariju i komentira: “Hvala ti Majko što nas čuvaš, što zagovaraš Boga i što si milosrdan prema ljudima.”

On je snimio ove slike. Zrake oko nje bile su presvijetle za jasnu sliku. Ukazanje se ukazalo u oblacima u obliku Gospe, ali je za razliku od ostalih oblaka neko vrijeme zadržalo svoj oblik. Također je svijetlio jače od ostalih oblaka.

Preselila se u svetište posvećeno njoj i tada je uzeta. Bilo je nevjerojatno, cijela aura oko župe, te večeri. Nikome ništa nije rekla. Ali mislim da nas je došla uvjeriti u Božju prisutnost s nama.

Kaže, čim je zvono Angelusa zazvonilo, vidio je s lijeve strane gore na nebu vrlo svijetlu dugu čije je sve boje vrlo jasno razlikovao, što ga je natjeralo da se zapita što se događa. Onda je odjednom sa svoje desne strane ugledao snažnu zraku svjetlosti koja je dolazila s neba, prolazila između palme i stabla manga koji su bili izvan crkvenog prostora i padala na jedno mjesto na parkiralištu ispred kapelice i svetišta.

A onda se činilo kao da mu je pozornost ponovno privukla lijevo i da je mogao vidjeti lik Blažene Djevice Marije koji izlazi iz područja duge i približava se.

Rekao je da je bio zaprepašten jer je vrlo jasno vidio ženu koja je nosila treptajuću krunu i krunicu sa svjetlima koja također trepću, i da je svuda oko nje bilo svjetlo; da se okrenuo i pogledao prema kipu da usporedi i suprotstavi i da lice na kipu ni na koji način ne odgovara ljepoti žene; da mu se nasmiješila, a zatim došla u snop svjetla i cijeli prostor je zasjao kao da je dan i opet mu se nasmiješila.

Rekao je da su u to vrijeme oni koji su bili u crkvi primijetili da se nešto događa i pojurili van, uključujući i one koji su stajali kod školskog bloka koji su sada prišli bliže….’, napisao je dalje svećenik na Twitteru.

Čak su i zrake svjetla u prostorijama pokazivale da se nešto događa. Neka molitve naše Blažene Majke pomognu našoj zemlji Nigeriji. Amen.” >>> više na vjera.hr


Autor: Rastimo u vjeri

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Fra Ivo Pavić gostujući  emisiji  "Život je to ?" govorio…