Aktualno

Čudo na nebu dok je procesije išla zapazili su neobičnu pojavu ‘lice Božje’, na nebu to nas posjećuje na skoro dolazak Isusa Krista

Čudo na nebu pojava lice Isusa ,slika pokazuje Isusa kako gleda prema nebu i kaže: ‘Oče, oprosti im, ne znaju što čine! Može se reći da je svijet u velikom grijehu i on moli za oprost grijeha sviju, jer  uskoro dolazi dan naplate.

Fotografija je nastala u trenutku dok su ulicama andaluškog grada koračale na stotine župljana

Zanimljiva fotografija stiže nam iz Seville gdje se prošlu subotu tijekom procesije, tako barem neki žele vjerovati, na nebu ukazalo lice Božje.

Fotografiju je zabilježio brat Ignacio Fernández Barrionuevo-Pereña, i to u trenutku dok su ulicama andaluškog grada koračale na stotine župljana koji su nosili i pratili kip Isusa Krista na putu prema Golgoti.

Ignacio Fernández Barrionuevo-Pereña ističe da nije imao pojma što je snimio sve dok netko sasvim slučajno nije okrenuo fotografiju, a neke je prizor podsjetio na riječi koje stoje u Evanđelju po Luki. Kažu:

Svršetak svijeta i dolazak Sina Čovječjega

(Mt 24, 29–31; Mk 13, 24–27)
“I bit će znaci na suncu, mjesecu i zvijezdama, a na zemlji bezizlazna tjeskoba naroda zbog huke mora i valovlja. Izdisat će ljudi od straha i iščekivanja onog što prijeti svijetu. Doista, sile će se nebeske poljuljati.

Tada će ugledati Sina Čovječjega gdje dolazi u oblaku s velikom moći i slavom. Kada se sve to stane zbivati, uspravite se i podignite glave jer se približava vaše otkupljenje”.

Naravno, oni manje skloni senzaciji ustvrdili su da je u pitanju bila tek obična pareidolija, ali da su se oblaci potrudili napraviti spektakularnu predstavu, u to nema nikakve sumnje. U snimci je možete pogledati ovdje.


Izvor: net.hr

(Visited 574 times, 3 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Predivno čudo jednom molitvom zdravo Marija otac ustao iz kolica…