Crkva u svijetu

Čudo na mjesecu uzdramo Argentinu: Slučajno bračni par slikao mjesec a ono Gospa na nebu u bliži mjeseca

Bračni par u Argentini slučajno su malo prošetali ulicama i vidjeli mjesec koji svjetlo  na nebu i odlučili slikati a ono iznenada Gospa na mjesecu stoji u plavom i gleda prema dolje. bili su u čudu.

Argentinski medij El Litoral objavio je nevjerojatnu fotografiju nečega što izgleda kao Gospa u blizini Mjeseca. “Par iz Corrientesa šetao je lukom Bella Vista i bili su impresionirani veličanstvom mjeseca koji se ogledao u rijeci Paraná. Trenutak su odlučili ovjekovječiti te su se fotografirali.

Bili su dirnuti iznenađenjem koje su doživjeli kada su vidjeli fotografiju: iz slike je izronila plava silueta. Nisu oklijevali. “To je silueta Djevice od Itatíja. Vrlo je jasno ,” rekao je Guillermo Alcorta za El Litoral.

Guillermo je odlučio podijeliti sliku onoga što smatra čudom i demonstracijom vjere.

 

“Fotografiju je snimila moja djevojka Magalí Ibánez u četvrtak 7. u 00:30 . Namjera je bila snimiti mjesec, ali vidjeli smo određenu siluetu koja je izašla sa strane, većina nas vidi siluetu Djevice od Itatíja”, inzistirao je.

U trenutku pisanja ovog teksta objava je dobila 19.000 reakcija oduševljenih, preko 5.000 komentara i 11.000 dijeljenja.

Zanimljivo, 9. srpnja slavio se liturgijski dan Djevice od Itatí, kraljice i zaštitnice Corrientesa. Fotografija je nastala uoči velike proslave. Je li to znak, poruka, čudo ili nešto drugo?

“I bit će znakovi na suncu, i na mjesecu, i na zvijezdama. A na zemlji tjeskoba naroda u neizvjesnosti; huka mora i valova.”, kaže Evanđelje po Luki 21,25.


(Visited 4.333 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Jedna iskustvo nošenje škapular je za nju velika zaštita i…