ČUDO MEĐUGORJA: Okorjeli ateist pročitao jednu poruku Gospe iz Međugorja, zaplakao i promijenio život

SNAGA GOSPINE PORUKE!

Dok je imao 14 godina Patrick je u katoličkoj školi doživio nešto što ga je duboko ranilo. Tada je odlučio da Boga nema i tako je živio punih 48 godina sve do susreta s jednom jedinom Gospinom porukom!

 Jedno od najmoćnijih svjedočanstava je ono Patricka i Nancy Latta, bračnog para koji već 20 godina živi u Međugorju. Supruga Nancy je Hrvatica i odvjetnica a Patrick je iz Kanade te je bio veliki biznismen. Upoznali su se u Kanadi. Kako svjedoči Nancy: Naš život bio je bez Boga, bez crkve iako smo oboje bili odgojeni katolici. Kad sam srela mog supruga u Kanadi, on je već bio rastavljen dva puta. Imao je četvero srušene djece. Jedan drogeraš, drugi alkoholičar, kćer razvedena dva puta prije 24. rođendana.. Živjeli su 6 godina u smrtnom grijehu, što je bio brak bez sakramenta te su se odlučili  vjenčati. Suprug je uspio dobiti poništenje braka za prvi brak, a drugi brak je bio van crkve i kao takav nije ni priznat.
No, njihov život nakon tog trenutka i dalje je bio život bez Boga, bez Crkve i bez vjere. Svjedoči kako je njezin muž u katoličkoj školi s 14 godina bio jako ranjen i tada je kao mali odlučio da Boga nema. Kada je davao svom sinu novac znao bi mu reći: Ovo je tvoj jedini Bog. Bog ne postoji. Nikada ne vjeruj Katoličkoj Crkvi. Bio je ranjen od strane katolika, jako i odlučio je da Bog ne postoji. Nancy je pak smatrala da je praktični katolik iako je u crkvu išla dva puta godišnje. Kako kaže, u Kanadi nije poznavala drugačiju vjeru od te.
U tom cijelom životu bez primislin a Boga,  kako priča brat joj je jednog dana poslao knjigu s Gospinim porukama – Poruke Gospe iz Međugorje. Ona je to otvorila i vidjela da Gospa poziva na obraćenje. Kako kaže, ‘tada mi to nije značilo baš ništa’.  Tada je dala suprugu knjigu i rekla mu da je baci u smeće. S obzirom na tadašnju suprugovu mržnju prema Katoličkoj Crkvi iz ranjenosti, Nancy svjedoči da ne može naći prave riječi kako bi objasnila taj trenutak šoka kad je vidjela što se dogodilo s knjigom. Njen suprug naime nije bacio knjigu u smeće.

‘Moj suprug je otvorio knjižicu Gospinih poruka iz Međugorja. Pročitao je jednu poruku i počeo plakati. Taj čovjek, veliki biznismen koji nije vjerovao nikome i u ništa primio je milost da vidi svoj grijeh kroz samo jednu Gospinu poruku..

 

Nancy je naime objasnila da je njegova majka 48 godina svaki dan molila Gospinu krunicu za Patricka, za njegovo obraćenje iako nije bilo nikakvog pomaka, sve do tog trenutka kad je pročitao tu Gospinu poruku. Patrick je plačući odmah uzviknuo: Gospe, spasi moju djecu, propalica sam ja, a ne oni. Patrick je odmah odlučio da će se preseliti u Međugorje. Ovaj bračni par već 20 godina žive u Međugorju. Sagradili su mjesto za duhovne obnove za svećenike, redovnike, bogoslove i časne sestre…

Cijelo vrlo moćno svjedočanstvo ovog bračnog para poslušajte u nastavku: 

 

 

Autor: dnevno.net /rastimo u vjeri

6,655 total views, 12 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: