Crkva u svijetu

Čudo koje se i danas zna dogoditi a to je da Oči Krista Raspetog budu otvorene

Čudesan događaj navodno se dogodio u Crkvi Svetog Groba u svetom gradu Jeruzalemu. Golgota, mjesto Gospodinova raspeća također se nalazi u toj crkvi, a iznad tog mjesta stoji oltar.

Danas se događaju mnoga tuđa sveta u Jeruzalemu pored Isusovog groba, Golgota di je Isus umro na križu radi našega grijeha koje učinismo. vrijeme je da se pitamo kako živimo i posvetimo Isusu Kristu koji nas toliko ljubi i poziva na život koji on nudi.

Čudo koje su zabilježili mnogi možete i sami vidjeti da je Isus želio pokazati, upozoriti da gleda  nad ovim velikim svijetom koji je u grijehu.  Nikad nije kasno da se spasiš i uživaj u Raju s Isusom.

Jednostavno je da se spasiš:

  1. Prvo, pokaje se za svoje grijehe.
  2. Čitaj Bibliju snažnu riječ
  3. Moli svaki dan
  4. Radi za Gospodina i širi evanđelju.

Tvoj će život biti drugačiji nego sad jel ćete Gospodin voditi kroz ovaj prolazni život

Tražite stoga najprije Kraljevstvo i pravednost njegovu, a sve će vam se ostalo dodati” 

Isus svojim sljedbenicima nije rekao da Kraljevstvo treba biti jedino što će tražiti u životu, nego je rekao da im ono treba biti najvažnije.

 Oni koji traže najprije Božje kraljevstvo i spremni su raditi da bi imali za život, mogu biti sigurni da će im Bog pomoći da priskrbe sve što im je neophodno.

Hodočasnici tako mogu štovati mjesto na kojem je križ bio postavljen u zemlju, a iznad tog mjesta visi raspelo na kojemu visi raspeti Gospodin zatvorenih očiju.

Čudesni događaj javnosti podijelio je fra Theodore Daoud, događaj koji se dogodio 29. ožujka 2017. Naime, fra Theodore podijelio je s javnosti sliku raspela koje se nalazi iznad mjesta Isusova raspeća te je rekao da je tog dana Isus na raspelu otvorio oči koje su ostale otvorene tijekom cijelog tog dana.

Na svojoj Facebook stranici svećenik je podijelio svjedočanstvo rekavši: ‘Čudesni događaj dogodio se protekle srijede pred očima brojnih svećenika i posjetitelja, uključujući mog prijatelja pravoslavnog svećenika Malateusa Basala koji je oslikao ove slike i ispričao mi detalje čuda, kao što je detalj,  da su oči Krista Raspetog ostale otvorene cijeli taj dan’.

Slika koju je podijelio Theodore Daoud

Fra Theodore je također dodao neke riječi koje nas pozivaju da osnažimo svoju vjeru u svojim srcima napisavši sljedeće: ‘Čuda koja se događaju s dopuštenjem Božje ljubavi događaju se kako bi mi ojačali našu slabu vjeru, ali ona ne može biti razlog naše vjere.

Naša vjera mora biti dublja od toga. Vidjeli smo Boga u tijelu, čuli smo ga i jeli s njim, bili smo svjedoci raspeća, smrti njegove, uskrsnuća i uzašašća na nebo. Daleko najveće čudo događa se u božanskoj liturgiji gdje se kruh i vino pretvara u Tijelo i Krv Kristovu. Budimo uvijek svjesni toga.’

Na kraju fra Theodore piše: ‘Mi na ovo čudo kao i sva ostala čuda gledamo kao znak od Boga kako bi ojačali našu vjeru i sjetili se Božanske ljubavi Onoga koji je umro na križu za naše grijehe. Zato se pokajimo i pripremimo za Veliki tjedan muke Gospodnje te za njegovo Uskrsnuće. Hvala Bogu za sve.

Naime, čudo otvorenih očiju na raspelu Isusa Krista dogodilo se samo tjedan dana nakon što je rad na mali hram Kristova groba završen i dva tjedna prije jednog od najvećih čuda u Jeruzalemu, a to je čudo Svete Vatre koja se sama od sebe pali (znanost je nijema) u ovoj crkvi svake godine na Velikom Subotu (po julijanskom kalendaru).


Izvor: Vjera autor teksta: Rastimo u vjeri 

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Evanđelje koje su pisali apostoli dok su bili s Isusom…