Crkva u svijetu

Čudo Božje: Bog zaštitio Izrael od ISIS-a da prijeđu granicu njihovu (Video)

Kako su pokušavali ISIS-a napasti Izrael to Bog nije dopustio jel još nije došlo vrijeme tome te je digao prašinu koja se zatvarala vid ISIS-a da ne mogu napasti Izrael i nauditi. To je Božje djelo koje neće dopustiti napad na Izrael dok to ne dođe vrijeme za to. Bog Neda na svoj narod jel on se brine za Izrael i za cijeli svijet di ga traže. Pročitajte kako je to Bog spriječio da ISIS-a uđu na Izraelsko tlo.


OVO je trenutak kada se monstruozna oluja prašine pojavila kao prirodna barijera između Izraela i Sirije, što je potaknulo nečuvene tvrdnje da je to Božje djelo.

Sada je snimka čudnog fenomena zahvatila društvene mreže o tome kako Bog štiti Izrael. Očigledno se ogroman oblak prašine i kiše zaustavio na granici Izraela i Sirije, a da nije ušao u izraelsku regiju Golanske visoravni. Društveni mediji sugeriraju da je oluja bila “božanska intervencija” za zaštitu Izraelaca od terorističke skupine ISIS.

Prema religioznim Sada je snimka čudnog fenomena zahvatila društvene mreže o tome kako Bog štiti Izrael. Očigledno se ogroman oblak prašine i kiše zaustavio na granici Izraela i Sirije, a da nije ušao u izraelsku regiju Golanske visoravni.

Na internetu su se pojavile tvrdnje da je riječ o biblijskoj oluji koja bi spriječila Islamsku državu da dođe do Izraela nakon što se video čudnog događaja pojavio na Facebooku.

“Biblijska oluja” koja je potaknula tvrdnje o čudu između Sirije i Izraela.

Snimku je prvi prenio Israel News Online, koji sugerira da bi oluja mogla biti “božanska intervencija”.

Israel News Online napisao je: “Vremenski fenomen dogodio se u četvrtak u 8 ujutro s druge strane sirijske granice, na istom mjestu gdje je ISIS napao Izrael.

Apsolutno božanska intervencija Boga koji štiti Izrael. Amen!”

Israel News Online je odgovorio: To je Božje djelo i Bog upravlja vremenom kad zato zatreba i neće dopustiti  “Bez obzira na uzrok, sjedio je između ISIS-a i Izraela i nije ušao u Izrael.”

Snimku čudnog meteorološkog fenomena na Facebook je prenio Izrael News Online – “Vremenski fenomen dogodio se u četvrtak u 8 ujutro s druge strane sirijske granice, na istom mjestu gdje je ISIS napao Izrael. Ova čudna oluja koja se čini kao prašina, oblak i kiša NIJE prešla graničnu ogradu u Izrael. Stajala je kao barijera između ISIS-a i Izraela. ”Snimku čudnog meteorološkog fenomena na Facebook je prenio Izrael News Online – “Vremenski fenomen dogodio se u četvrtak u 8 ujutro s druge strane sirijske granice, na istom mjestu gdje je ISIS napao Izrael. Ova čudna oluja koja se čini kao prašina, oblak i kiša NIJE prešla graničnu ogradu u Izrael. Stajala je kao barijera između ISIS-a i Izraela.”

Video prašina:


Izvor: express.co

(Visited 7.600 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Svako svjedočanstvo je jako dobro i korisno poslušati  od ljudi…