Čudesno: Pogledajte rijedak video Gospinog ukazanja u međugorskoj crkvi iz 1984. godine

Predivan i poseban trenutak Gospinog odlaska na ukazanju zabilježen je na snimci iz 1984.godine, svega tri godine nakon što su vidioci u Međugorju uzburkali javnost rekavši da vide Gospu. Kako danas izgledaju Gospini dolasci svjedočimo tome svakog drugog u mjesecu kada Mirjana Dragičević-Soldo ima javna ukazanja kod Plavog križa podno Brda ukazanja.


Kako izgledaju Gospini odlasci, tome možda manje pridajemo važnost jer nam je lakše prihvatiti da dolazi a teže da odlazi. Svakog drugog u mjesecu vidjelica u zajedništvu s mnogobrojnim hodočasnicima, klečeći u molitvi iščekuje trenutak Gospinog dolaska, piše medjugorje-info.com.
Mirjanina reakcija na Gospin ‘silazak’ je uvijek ista; molitva odjednom utihne, podiže glavu u smjeru neba, lice se odjednom ozari i živne, razvuče osmijeh otkrivajući pogled koji u tom jedinstvenom trenutku poručuje kako sva bol i teret kojeg nosi nestaje s viđenim. Nebo se otvorilo. Gospa je ovdje i sada. Zatim krene razgovor između nebeske pojave i posrednika na zemlji kojeg nitko od nazočnih ne može čuti. Dolinom suza podno Brda kojeg je sebi Gospa odabrala prije 39 godina, razliježe se jeka u kojoj odjekuje na tisuće i tisuće molitvi upućenih Majci. Gospa daje odgovor na svaku, u obliku poruke. I to čini već 39 godina. Gospin odlazak nakon svakog dolaska je isto toliko godina, svaki put, jednako bolan za Mirjanu. Teško se rastati od raja. Teško je ispratiti a ne poći za Njom. S godinama možda i teže, što se i vidi na snimkama s ukazanja ako ih usporedimo s onima od prije. No mnogi ne znaju i nisu vidjeli kako je to izgledalo na samim počecima dok je na okupu bilo svih šestero vidjelaca tijekom Gospinih ukazanja.
Tada djeca, pomalo ustrašena zbog svega ali ustrajna i odlučna, neumorno slijede zov Majke. Snimke iz tog doba posebno su važne i postepeno nam s godinama otkrivaju svu veličinu Neba koje se spustilo ovdje i odabralo baš nas i njih koji su darovani viđenjem. I uvijek im se poželimo vratiti, vrtiti ih i slušati, gledati kao da svaki put otkriju nešto novo i zanimljivo. A kad na ovoj video snimci čujete vidioce kako pri kraju ukazanja za Gospu govore “Ode”, prisjetite se da živite u vremenu u kojem Gospa i dan danas dolazi (silazi) ne znajući koliko ćemo još dugo imati tu milost i dar biti svjedoci tog istog vremena.
Snimka ukazanja je od 31.12.1984. godine i stavlja u fokus vidioce (svih osim Mirjane koja je u to vrijeme živjela u Sarajevu) kako ulaze u Crkvu ispunjenu vjernicima u 17.45 sati jer tada po zimskom razdoblju započinju ukazanja. Prekriže se i počnu moliti Oče Naš. U jednom trenutku, svi istovremeno, u ekstazi padaju na koljena, utihnu, dovrše molitvu do kraja te započinju razgovor s Gospom. Tada se događa nešto uistinu čudesno od 2.21 minute. Nebeski trenutak koji traje dovoljno dugo da bi nas uvjerio u istinitost ovih događaja. Nemoguće je ovo odglumiti, kako neki vole tumačiti. “Ode”, prolomi se istovremeno šapat djece dok se opraštaju od divne nebeske pojave u odlasku. Gospa je iščezla, s divljenjem sinkronizirano poručuju vidioci u priprostoj riječi kojom su ispratili Nebesku Majku u Nebo.

 

Izvor: hercegovin.in


 2,257 total views,  2 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.