Vijesti

Čudesniji događaj : Za vrijeme sv. Mise djevojčica ugledala oca kako prelazi iz čistilišta u raj!

Zanimljivo čudo koje je vidjela djevojčica svoga oca kako izlazi iz čistilište i polako ide prema nebu ulazi u Raj u vječni grad kod Isusa u nebo. svi ćemo jednog dana otići i srest Isusa u nebu.

U 17. stoljeću, u benediktinskom samostanu Santa Maria de Montserrat u Kataloniji, benediktinskom opatu Millánu de Mirandu došla je uplakana djevojčica. Tražila je od njega da prikaže tri svete mise za dušu njezinog preminulog oca.
Djevojčica je bila u potpunosti uvjerena kako će tri svete mise ubrzati put njezinog oca od čistilišta do raja i tako ublažiti njegove trenutne patnje u čistilištu.

Dirnut njezinom vjerom opat je prikazao misu za njezinog oca već sutradan piše Aleteia.

Tijekom svete mise djevojčica je klečala. U jednom trenutku ugledala je oca u blizini oltara gdje je opat držao svetu misu. Opisala je kako je njezin otac bio okružen strašnim plamenovima te se nalazi na zadnjoj stepenici ispod oltara.
Opat je čuo što je djevojčica vidjela te ju je zamolio da stavi komadić platnu na tu stepenicu gdje je vidjela oca da kleči. Stavivši se platno odmah se, na iznenađenje svih prisutnih koji su gledali ovo čudo, zapalilo. Ovaj događaj protumačen je kao pročišćenje njezina oca plemenom čistilišta.

Prikazana je i druga misa za dušu ovog čovjeka. Njegova kćer opet ga je ugledala na svetoj misi. Ovaj put je bio korak do đakona i bio je odjeven u živopisno obojano odijelo, kako je opisala djevojčica. U ovoj fazi otac je još bio u čistilištu, ali ga više nije doticao

Na trećoj misi je posljednji put vidjela oca. Tijekom euharistijskog slavlja bio je “odjeven u snježnobijelo odijelo”, ali onda se na završetku mise dogodilo nešto izvanredno. Djevojčica je uzviknula: “ Eno mog oca koji odlazi i diže se u nebo! ” Više se nije morala brinuti za dušu svog oca jer je pouzdano znala da je stigao do nebeskih vrata.


Izvor: aleteia.org

(Visited 1.215 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Svake godine i svakog istog datuma Gospa prenosi poruke čovječanstvo…