CHRIS PRATT: ‘Sjećam se dana kada sam povjerovao u Isusa Krista’

Isus ga je pozvao preko nepoznatog čovjeka!

Holivudski glumac Chris Pratt je dao zahvalu Bogu zbog njegovog glumačkog uspjeha, objašnjavajući kako je zbog osjećaja vrijednosti u vlastitoj koži u mogućnosti ispuniti svoje snove.

Za časopis Vanity Fair progovorio je o tome kako je došao vjeri u Boga. Naime, jednom kada se pripremao za veliki tulum, nepoznati čovjek mu je prišao i u potpunosti promijenio život.

Pratt je otkrio strast prema glumi još u srednjoj školi kada je gledao brata na sceni, no proces prelaska iz malog grada, Lake Stevensa, do holivudskih ekrana nije bio nimalo lak. Gledajući nazad na svoj život, Pratt kaže da je sve rezultat božanskog tajminga. Počeo je ponizno kao prodavač od vrata do vrata, a onda je postao konobar na Havajima. Dodao je da su mu ti dani bili ”savršen trening” za život audicija i suočavanja s odbijanjima. “Iz tog razloga vjerujem u Boga i božansko.” 

Pratt kaže da se sjeća dana kada je bio svjestan da je spašen, a on se dogodio na Havajima. Objašnjava: ”Sjedio sam ispred trgovine – poslali smo nekoga da uđe unutra i kupi nam pivo. Bio je to Maui. A muškarac po imenu Henry mi je prišao i prepoznao u meni potrebu za spasenjem. Pitao me je što radim tu večer, a ja sam bio iskren. Odgovorio sam mu: ‘Moj prijatelj unutra mi kupuje alkohol.’ ‘Idete na tulum?’, pitao je. ‘Da.’ ‘Piti i drogirati se? Sresti cure, bludničiti?’ U sebi sam mislio: ‘Nadam se.’

Ovaj čovjek me osvojio, ne znam čime. Bio je Azijat, možda s Havaja, u svojim 40-im. To bi me učinilo vrlo nervoznim, ali nije. Rekao sam: ‘Zašto to pitaš’. Odgovorio mi je: ‘Isus mi je rekao da razgovaram s tobom…’ Tog trenutka sam pomislio da moram poći za tim muškarcem. Odveo me u crkvu. Nakon nekoliko dana iznenadio sam prijatelje objavivši im da mijenjam život.”, rekao je u intevjuu Vanity Fairu, a prenosi Novizivot.com.

Najpoznatiji filmovi u kojima je Pratt glumio su Putnici (2016.), Jurski svijet (2015.), Čuvari galaksije (2014.), Dostavljač (2013.), Igra pobjednika (2011.).

1,187 total views, 2 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Preporuka za pročitati

  Za 1000 radosti

  Čekajte na Božić!!