ČETIRI EGZORCISTA POSLALI UZNEMIRUJUĆ POZIV CRKVI SVIJETA! Crkva je u ratu, pomozite!

Pozivaju sve one koji ovo prepoznaju da se hitno pridruže

Otac Richard Heilman, svećenik biskupije Madison, Wisconsin u SAD-u, govorio je na podcastu ‘U.S. Grace Force’ o nedavno izvedenim egzorcizmima koji su uznemirili egzorciste, jer su demoni progovorili kako je rekao, o ‘specifičnim situacijama na određenim mjestima’.

Detalji zbog panike nisu objavljeni ali je objavljeno da su demoni u različitim situacijama progovarali o događajima u crkvi oko poganstva unutar nedavne amazonske sinode i drugim sličnim incidentima u crkvi.

Prema ocu Heilmanu, egzorcist kojemu je demon u više navrata govorio o zbivanjima u crkvi,  povezao se  s četvoricom drugih egzorcista koji su prijavili vrlo slična iskustva te su zajedno zaključili da se trenutno u Crkvi odvija ‘vrlo snažno zlo’.

Iako je bila riječ o različitim egzorcizmima demoni su ponavljali istu stvar, kaže.

Kao posljedicu toga egzorcisti su pozvali crkvu svijeta na zajedničku molitvu i post 6. prosinca preko National Catholic Registra, prenosi Dnevno.hr.

U priopćenju u kojem egzorcisti pozivaju na zajedničku molitvu stoji također, da pozivaju katolike diljem svijeta da 6. prosinca (prvi petak u mjesecu) mole, poste i daju zadovoljštinu zbg ‘đavolskog utjecaja u crkvi koji je rezultat nedavnih događaja’

Egzorcisti su pak zatražili anonimnost zbog specifičnosti službe u kojoj djeluju, ali napominju da je iznimno važno osvijestiti da se crkva nalai u velikom duhovnom ratu koji se događa unutar same crkve.

Puna izjava glasi:

– U svijetlu nedavnih događaja s Pachamama ritualom u Vatikanskim vrtovima, pa naknadne procesije idola u crkvi svetog Petra te postavljanje idola u crkvi svete Marije u Taspontini, prisjetimo se riječi svetog Pavla u 1. Koričanima 10, 20.

Što dakle hoću reći? Idolska žrtva da je nešto? Ili idol da je nešto? Naprotiv, da pogani vrazima žrtvuju, ne Bogu. A neću da budete zajedničari vražji. Ne možete piti čašu Gospodnju i čašu vražju. Ne možete biti sudionici stola Gospodnjega i stola vražjega.’

Psalam (95, 5) nam govori da su ‘ništavni svi bozi naroda. Jahve stvori nebesa!’

Ovi događaji doveli su u crkvu realnosti riječi iz poslanice Efežanima 6,12 koje kažu:

Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima.’

Ovi događaji proizveli su stvarnost duhovnog ratovanja i to u samoj Crkvi, – napomenuli su egzorcisti u svom pozivu i nadalje pozvali katolike svijeta da im se pridruže.

– Mi dakle potičemo sve one katolike koji prepoznaju zlo da nam se pridruže u danu molitve i pokore 6. prosinca u svrhu vezivanja đavolskog utjecaja na Crkvu.

Tražimo od onih koji sudjeluju da tog dana učine sljedeće:

 1. Izmole krunicu
 2. Prinesu kao pokoru bilo koji oblik mrtvljenja ili odricanja, post ili odricanje od nečeg drugog
 3. Izmole posvetu ljudskog roda Srcu Isusovu (molitva u prilogu)

Tko može neka s lokalnim župnicima dogovori klanjanje i svetu misu na tu nakanu.

Neka Božansko milosrđe počiva nad nama! – stoji u pozivu uz pripadajuću molitu Srcu Isusovu:

Posveta ljudskog roda Srcu Isusovu

Isuse preslatki,  Otkupitelju ljudskog roda,  pogledaj na nas, pred oltarom tvojim (pred licem tvojim) preponizno prostrte.  Tvoji smo,  tvoji hoćemo da budemo;  a da uzmognemo s tobom što čvršće biti sjedinjeni, evo se danas svaki od nas drage volje posvećuje presvetomu Srcu tvojemu. Tebe, istina, mnogi nisu nikada spoznali; tebe su,  prezrevši zapovijedi tvoje *mnogi odbacili. Smiluj se na jedne i na druge,  predobrostivi Isuse, i sve ih pritegni  k svetomu Srcu svojemu.  Kralj budi, Gospodine, ne samo vjernima,  koji se nisu nikada odmetnuli od tebe, nego i rasipnim sinovima, koji su te ostavili:  učini, da se ovi  u kuću očinsku brzo povrate, da od bijede i glada ne poginu.  Kralj budi onima, koje ili kriva mnijenja zavaravaju,  ili nesloga rastavlja:  prizovi ih natrag k luci istine  i k jedinstvu vjere, da naskoro bude  jedno stado i jedan pastir! Kralj budi svim onima, koji se još u tami krivòboštva ili islama nalaze,  i ne krati se privesti ih  u svijetlo i kraljevstvo svoje. Svrni napokon milosrdne oči svoje  na potomke onoga naroda,  koji je tako dugo bio narod izabrani;  a krv, nekoć na njih izazvana, neka sada i na njih sađe  kao otkupnina i vrelo života.  Udijeli, Gospodine, Crkvi svojoj sigurnu i potpunu slobodu; udijeli svim narodima mir i red;  učini, da s oba  stožera zemlje jedan odliježe glas: Budi hvala Božanskomu Srcu,  po kojem nam je stečeno spasenje!  Njemu slava i čast u vijeke.

Prenosi portal: croativ.net


 2,069 total views,  2 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.