Vijesti

ČETIRI EGZORCISTA POSLALI UZNEMIRUJUĆ POZIV CRKVI SVIJETA! Crkva je u ratu, pomozite!

Pozivaju sve one koji ovo prepoznaju da se hitno pridruže

Otac Richard Heilman, svećenik biskupije Madison, Wisconsin u SAD-u, govorio je na podcastu ‘U.S. Grace Force’ o nedavno izvedenim egzorcizmima koji su uznemirili egzorciste, jer su demoni progovorili kako je rekao, o ‘specifičnim situacijama na određenim mjestima’.

Detalji zbog panike nisu objavljeni ali je objavljeno da su demoni u različitim situacijama progovarali o događajima u crkvi oko poganstva unutar nedavne amazonske sinode i drugim sličnim incidentima u crkvi.

Prema ocu Heilmanu, egzorcist kojemu je demon u više navrata govorio o zbivanjima u crkvi,  povezao se  s četvoricom drugih egzorcista koji su prijavili vrlo slična iskustva te su zajedno zaključili da se trenutno u Crkvi odvija ‘vrlo snažno zlo’.

Iako je bila riječ o različitim egzorcizmima demoni su ponavljali istu stvar, kaže.

Kao posljedicu toga egzorcisti su pozvali crkvu svijeta na zajedničku molitvu i post 6. prosinca preko National Catholic Registra, prenosi Dnevno.hr.

U priopćenju u kojem egzorcisti pozivaju na zajedničku molitvu stoji također, da pozivaju katolike diljem svijeta da 6. prosinca (prvi petak u mjesecu) mole, poste i daju zadovoljštinu zbg ‘đavolskog utjecaja u crkvi koji je rezultat nedavnih događaja’

Egzorcisti su pak zatražili anonimnost zbog specifičnosti službe u kojoj djeluju, ali napominju da je iznimno važno osvijestiti da se crkva nalai u velikom duhovnom ratu koji se događa unutar same crkve.

Puna izjava glasi:

– U svijetlu nedavnih događaja s Pachamama ritualom u Vatikanskim vrtovima, pa naknadne procesije idola u crkvi svetog Petra te postavljanje idola u crkvi svete Marije u Taspontini, prisjetimo se riječi svetog Pavla u 1. Koričanima 10, 20.

Što dakle hoću reći? Idolska žrtva da je nešto? Ili idol da je nešto? Naprotiv, da pogani vrazima žrtvuju, ne Bogu. A neću da budete zajedničari vražji. Ne možete piti čašu Gospodnju i čašu vražju. Ne možete biti sudionici stola Gospodnjega i stola vražjega.’

Psalam (95, 5) nam govori da su ‘ništavni svi bozi naroda. Jahve stvori nebesa!’

Ovi događaji doveli su u crkvu realnosti riječi iz poslanice Efežanima 6,12 koje kažu:

Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima.’

Ovi događaji proizveli su stvarnost duhovnog ratovanja i to u samoj Crkvi, – napomenuli su egzorcisti u svom pozivu i nadalje pozvali katolike svijeta da im se pridruže.

– Mi dakle potičemo sve one katolike koji prepoznaju zlo da nam se pridruže u danu molitve i pokore 6. prosinca u svrhu vezivanja đavolskog utjecaja na Crkvu.

Tražimo od onih koji sudjeluju da tog dana učine sljedeće:

  1. Izmole krunicu
  2. Prinesu kao pokoru bilo koji oblik mrtvljenja ili odricanja, post ili odricanje od nečeg drugog
  3. Izmole posvetu ljudskog roda Srcu Isusovu (molitva u prilogu)

Tko može neka s lokalnim župnicima dogovori klanjanje i svetu misu na tu nakanu.

Neka Božansko milosrđe počiva nad nama! – stoji u pozivu uz pripadajuću molitu Srcu Isusovu:

Posveta ljudskog roda Srcu Isusovu

Isuse preslatki,  Otkupitelju ljudskog roda,  pogledaj na nas, pred oltarom tvojim (pred licem tvojim) preponizno prostrte.  Tvoji smo,  tvoji hoćemo da budemo;  a da uzmognemo s tobom što čvršće biti sjedinjeni, evo se danas svaki od nas drage volje posvećuje presvetomu Srcu tvojemu. Tebe, istina, mnogi nisu nikada spoznali; tebe su,  prezrevši zapovijedi tvoje *mnogi odbacili. Smiluj se na jedne i na druge,  predobrostivi Isuse, i sve ih pritegni  k svetomu Srcu svojemu.  Kralj budi, Gospodine, ne samo vjernima,  koji se nisu nikada odmetnuli od tebe, nego i rasipnim sinovima, koji su te ostavili:  učini, da se ovi  u kuću očinsku brzo povrate, da od bijede i glada ne poginu.  Kralj budi onima, koje ili kriva mnijenja zavaravaju,  ili nesloga rastavlja:  prizovi ih natrag k luci istine  i k jedinstvu vjere, da naskoro bude  jedno stado i jedan pastir! Kralj budi svim onima, koji se još u tami krivòboštva ili islama nalaze,  i ne krati se privesti ih  u svijetlo i kraljevstvo svoje. Svrni napokon milosrdne oči svoje  na potomke onoga naroda,  koji je tako dugo bio narod izabrani;  a krv, nekoć na njih izazvana, neka sada i na njih sađe  kao otkupnina i vrelo života.  Udijeli, Gospodine, Crkvi svojoj sigurnu i potpunu slobodu; udijeli svim narodima mir i red;  učini, da s oba  stožera zemlje jedan odliježe glas: Budi hvala Božanskomu Srcu,  po kojem nam je stečeno spasenje!  Njemu slava i čast u vijeke.

Prenosi portal: croativ.net


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Papa Franjo je u današnjoj katehezi istaknuo da se Bog…