Kultura

Budi ustrajan, ustani kad padneš, ne postoji nesavladiva prepreka, budi čudo, budi Nikola Tesla! ( VIDEO)

Pred kraj svog života je zapisao: ”Učio sam jezike, proučavao literature i umjetnost, proveo svoje najbolje godine u knjižnicama čitajući sve što mi je došlo pod ruku i osjetio sam da sam tratio vrijeme, ali ubrzo sam shvatio da je to bilo najbolje što sam ikada učinio.”Moli, traži, radi, bori se i naći ćeš i uspjet ćeš. Snovi postaju stvarnost ako se vjeruje u njih. Što bi na ovo rekao naš Tesla? ”Čovjek je rođen da radi, trpi i bori se; tko tako ne radi propast će.” Teslina veličina i snaga prije svega izlaze iz činjenice da je on bio duhovan čovjek koji se nije bojao zaroniti u sebe, on je upoznao Istinu, a tko upozna Istinu dobiva matematičkim rječnikom rečeno – duhovne oči.

I upamti poštovani čitatelju da je Nikola Tesla rekao ‘Nemoguće je valjano upravljati svijetom bez Isusa Krista i Biblije – knjigom nad knjigama. Nekoć, sad i u budućnosti – jer tko otvori Bibliju ulazi zapravo u knjižnicu znanja‘.


Autor: uredništvo portala https://radost-i-nada.com/

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Glavni urednik Katoličkog tjednika, vlč. Josip Vajdner napravio je intervju…